Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj poražavajuće brojke, pa ovo je veliki uspjeh za te ljude što su se izvukli iz ove baruštine Tamnog vilajeta zvanog dejtonska BiH
Ovo se odnosi na 18,7%
Hrvati više ne iseljavaju iz BiH, a to potvrđuje i dvije tisuće rođenih Hrvata u Hercegovini 2018. što je rast u odnosu na 2017., 2016., i 2015. godinu. 2019. će rast rođenih Hrvata u Hercegovini biti i veći. Val iseljavanja je zahvatio vas Bošnjake što i ne čudi jer svugdje gdje su Bošnjaci većina je radnih mjesta manje u odnosu na 1989., a tamo gdje su Hrvati većina, radih mjesta je više u odnosu na 1989.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ja savjetujem mladima da misle na buducnost, ovdje se vec 30 godina obecava da ce biti bolje a ono sve gore i gore. Jeste da je tesko se odvojiti od roditelja, prijatelja, mjesta rodjenja...ali mislite na sebe i svoje porodice, a kad vas mine nostalgija za starim zavicajem, samo dodjite na kliks i procitajte vijesti i komentare i cestitacete sami sebi sto ste pobjegli iz ove vukoyebine :)
@Fender88 Hvala puno. Ovdje se od izbora 1990 godine obecava da ce biti bolje, a ono sve gore i gore. Cijela generacija je izgubljena u ocekivanju nekog boljeg zivota. U medijima se stalno plasiraju vijesti kojima se skrece paznja sa onoga sto muci vecinu populacije, a to je prazan stomak i prazan novcanik. Za globalno losu situaciju vlast daju objasnjenje "...da je bio rat", to im sluzi kao izgovor jer su nesposobni da ista pozitivno urade. Ona vlast je za 20 godina izgradila cijelu drzavu
Bake pozapošljavao... mamu j...
Sto, bas je to dobro. Svabe nas hoce, pa se jos nesto i za radi.
BiH ce uskoro biti zemlja staraca
Bježi svako ko može. Niko ne želi živjeti u ovom shup*ku civilizacije
Sta lupate, prosle godine nisu ni medju 20 zemalja po broju useljenika u Njemacku. Samo iz Evrope vise uselilo, Hrvata, Poljaka, Rumuna ,Bugara, Italijana...Hocete li jednom prenijeti vijest kako treba...
Sve se dalo na štampanje računa.moram odvojit jednu sobu kako bi mogao smjestiti ta sranja i prebrojati.Uglavnom administracija traži kao svoje ostalo je navodno dug za sve i svašta,narode iseljavajte se kako znate ,ne čekajte zadnji čas,jer će biti kasno.Nacisti svaka vam čast,dokrajčili ste sve obične ljude.
Jel neko nešto radi da se taj trend bar smanji, ako ne zaustavi? Niko ništa! Samo se izbacuju statistički podaci i to je to. Zato ko god ima mogućnost neka ide. Ni tamo nije med i mlijeko ali bar ne slušaju; Dodik izjavio ovo, Bakir izjavio ono,a Ćović izjavio nešto treće. Sve šuplja! Odmah im je lakće nego nama koji ostajemo u BiH.
Porazavajuce moze biti samo to sto nismo na prvom mjestu. Ko je imali pametan, ima priliku i misli na buducnost svoje djece otici ce...
svabske guzare nikad cistije
Iseljavaju se da pojačaju nacističke blokove koji su u ekspanziji.Veliko je pitanje za nas koji ostajemo kako preživjeti ovu nacističku histeriju.
Jedva cekam da budem dio ove statistike, kako cu se tu noc napit od srece unucima cu pricat
jos koji godinu i nece se vise imati ko ni iseljavati
Ko god moze nek ide, ovde napretka nema
Sad je ovim supcima muka nemaju koga gledati da se pati, pogotovo ovi sto su zaposljavali, ponasali se koda su boga za muda uhvatili.
aBd da budemo #1