Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponovno poplocavanje? pa ovdje je oprano milijardu eura, na 200m
sta ce biti sa sarajevskim ružama na tom djelu trase?
U ovom dijelu BiH, a radi klimatskih uvjeta najbolji kamen je kamen \"hresa\". Najbolji je jer najbolje izdrzava sve vremenske uvjete i u minusu i u plusu. To je dokazano,nauka i historija je to dokazala.Ali, sta znaju o tome ovi takozvani \"strucnjaci\" ? Oni ne znaju nista !
Bilo bi cudo kad ne bi poceli raditi u sezoni u vrijeme kad turisti dolaze. Umjesto da se centar grada pokaze u najboljem svjetlu, pokazuje se u najvecoj prasini
Hadzibajricu, poceo si predizbornu kampanju od nasih para!!
Šta više rekonstruišu svake godine. Udri asvalt i završi priču. Koji to kamen može izdržati zimsko čišćenje ferhadije i stalno sipanje soli?
Da nisu ove godine izbori?
Zar opet!!
Jablanički kamen je sigurno podoban za temperature -25 C na kojima, zbog prirode područja s kojeg dolazi, neće pući. šic!
ako je iko znao sta je dobro onda je to tito, a tito kaze da je bracki mramor najbolji
Pa mogli ste ranije krenuti a ne na početku sezone. Jedino ako nije prepreka bio raniji stečaj Granita.
I više je nego očito da fudbalska i kladioničarska mafija kontroliše tržište u BiH, kao i cijelu ligu. Svima je jasno da je na čelu te mafije ubleha Ivica Osim i da mafija kontroliše i Fudbalski savez i onaj Komitet za normalizovanje. Mafija već godinama gura Selju u vrh bh fudbala. Ista ta mafija je povezana sa Interom i Morattijem, jer su tamo uništili Juventus lažnim optužbama. Ovo je sramota. Treba podnijeti tužbu sudu u Strazburu, jer FK Sarajevo je jedini klub koje je zaslužio da bude najbolji. To je gradski klub, a ne ko Seljo iz predgrađa (Grbavica).