Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj da dignem sve brane u zrak
trebo je nju murat u zrak dignut pa nek ide sve u pm
Poplave su i u Zvorniku, magistrala Zvornik-Bijeljina je popllavljena kao i sva priobalna naselja, ljudi su se evakuisali juce, i vozili se gumenim camcima izmedju kuca... Na stadionu FK Drina voda je do ispod precke, voda se izbacuje iz Sportskog Centra Zvornik
kako vas samo nije stid davat takve komentere fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lijepa nasa Miljacka ... Pa vi kukajte sto Sarajevo nema vecu rijeku ...
pa sta je to jel malo vise kise ili snijega padne odmah javasluk,poplave na sve strane.Pa valjda kad jednom poplavi tu se grade nasipi da nebi doslo do ponovnog izlijevanja rijeka.Ova drzava nebi ulozila u nesto nema sanse,samo navikla na gibiru i kad dodje ovakva situacija onda samo nesto laprdaju treba ovo treba ono.Katastrofa zivota mi.
mogu se smrdi kupat sad nek i odnese drina dalje od RBiH
Meni samo nije nikako jasno imate li vi (okorjeli bolesnici) ikakvog pametnijeg posla nego da ovdje pišete svoje bolesne, maloumne i mozgoretardirane komentare!?
Jel to Murat pustio?
Al\' se iznenadi! Čitajući prve redove teksta ja pomislio na prvoj slici Čapljina. Pa onda skonta da je to prosto nevjerovatno.
Šta je to bilo u Kraljevu ?????? Gdje je to ????
Jadni Gorazdanio bas nemaju srece u zivotu
Plavi, plavi. Dosta ste se nasladjivli za Kraljevo,stoko.
http://www.youtube.com/watch?v=aQQ806lL520
Drino moja, Krvi moja, Hud li sam ti, Jadan sam ti, Srbija mi nikad, nikad Dalja bila nije!!
nemoj sabane molim te