Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tko leti vrijedi": http://goo.gl/Uv4o9r
Kakvi elitistički gadovi, a sve fol predstavnici Bošnjaka i običnog čovjeka. Bakire i Zlaja vrijeme vam je da vas pošaljemo na smetljište političke scene!!!
A neki dan ste pljuvali vojnike Os, pa ahahhaha. Momcima svaka cast, rama uz rame sam bio sa vecinom u proslim poplavama, i nemam im sta reci, osim svaka cast.
Eto ti si rodjen u Parizu
Pranje para klsično ! Trebaju objelodaniti fakture koje fakturišu OS za sve što rade na terenu. Osim što helikopterom pomažu , a to bi trebalo da je obaveza , ostale poslove bi trebalo angažovati građevinsku operativu koja bi istovremeno počela sa sanacijama klizišta i čićčenjem korita rijeka. Ovako nema nikakve kontrole toka novca a to je klasićna prevara jer OS se nemogu kontrolisati.
Svakako nista drugo ne rade
Hvala za to misljenje o nama, posto sam i sam pripadnik OS BiH :) A nasa pomoc je uvjek tu, samo sto nas neradnici tj. oni sto nezele da rade gledaju drugacijim ocima :)
Ne mozes poslati zahtjev... Mozes poslati molbu, cuj zahtjev???
Sav ulozen trud u OS se isplatio i daje rezultate,uvijek je tako kada se posteno radi.
Specijalna odjeljenja policije mogu sasvim solidno obavljati zadatke evakuacije. (A u njih se uzdamo i u slučaju rata, ne u vojsku, koja bi se vrlo vjerovatno raspala prvog dana.) A za čišćenje postoje komunalna preduzeća...
OS su odlicno odradili svoj posao, svaka pomoc je dobro dosla, od mehanizacije, ljudi pa nadalje!
Svakako treba pohvaliti sve one koji su pomogli u katastrofalnim poplavama. Oruzane snage su dosta dobro organizovani i brzo reagiraju, Svaka cast i hvala Vam.
OS su se pokazale kako se radi za gradjane ove zemlje kad je najvise trebalo, a nastavljaju i dalje. Vrijeme nas nikako ne stedi, nadam se da se svi problemi kako treba rijesiti.
Vojnicima svaka čast!
Oružane Snage Bosne i Hercegovine, vitezovi ove države.
prva mi je slika kad je u Maglaju i Željeznom polju u maju poplava bila, kad vojnici nose starice i djecu. Heroji i u miru, svaka vam čast.