Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENO PREDLAŽEM DA U SKLOPU POPISA BUDE I TEŽINA STANOVNIŠTVA, JER BI HTIO DA DOKAŽEM SVIJETU DA NISMO NAJDEBLJA NACIJA KAKO TVRDE! HVALA
Ovaj Dodik pravi če.to!
Sto se bojite popisa, bojite se da ce se pronaci i oni koje vodite da su mrtvi medju zivima. Pa ako tvrdite da Vas je toliko pobijeno, hajde da to vec jednom utvrdimo. Po logici budala, nakon drugog svjetskog rata popise nije trebalo ni praviti. A tvrdite da ste u BiH najbrojniji i opet se bojite popisa. Ah, da utvrdice se da je BiH hriscanska
Boš.njaci pravimo djecu, i bice vise Bo.sne !!!!
bravo becire
Svako normalan zna da ce se jednom morati desiti popis stanovnistva BiH. Medjutim sa osjecajem razocaranja dozivljavam ovaj potez Parlamentarne skupstine i doma naroda BiH. Svakome je jasno da se nisu stvorili uslovi iz Dejtonskog mirovnog sporazuma o povratku ljudi na svoja ognjista, a time ni popis nije realan i on ce potvrditi agresijom i genocidim stecene pozicije. Zato smatram izdajnickom politikom koju predvode SDA i HDZ. Treba bojkotovati takvu politiku koja se odrice 1,3 miliona svog stabnovnistva.
ja pravim evo 3 dijete..za Bosnu...:)
BOŠ.NJACI RADIMO NA NATALITETU I GOVORIMO O NATALITETU. NEK NAM CILJ BUDE DA SVAKI BOŠ.NJAK IMA 4 DJECE, MINIMUM. I BICE VISE BO.SNE!!!!
Sto se mene tice, ja se ispisujem. Hvala na (ne)paznji i dovidjenja.
NACIONALNOST : BOŠ.NJAK VJERA : ISL.AM JEZIK: BOS.ANSKI POSJETITE BO.SNA HISTORIJA FORUM
Bos.njaci su vecinski narod u Bo.sni ( 53- 55% ) i sa sve vecim napadima na Bo.snu i Bos.njake , broj Bos.njaka ce sve vise rasti....zato dus.mani samo napadajte...mi se branimo natal.itetom... Evropu je najvise strah cinje.nice da su Bos.njaci (musl.imani) vecinski narod u Bo.sni !!!! Bos.njaci radimo na natalitetu , to je najbolji nacin borbe protiv dus.mana!!!!
Bošnjake u Bosni i Hercegovini čeka sudbina Bošnjaka u Srbiji - manjinski narod pod kontrolom većinskog, zahvaljujući onim koji negiraju svoje bošnjačko porijeklo.
Kad se Bosnjaci popisu i shvate koliko ih se raselilo sa ovih podrucja tek tada ce im biti jasno sta su im uradili voljena SDA i Alija Izetbegovic. Ostalih ce biti mnogo vise nego sto se smatra da ih ima jer svi oni koji zele da se popisu kao Bosanci i Hercegovci pisati ce se kao Ostali.
Upamtite da će nakon ovog popisa najbrojniji u BiH biti Srbi. Prema trenutnim procjenama, u BiH danas živi oko 40% Bošnjaka, te oko 33% Srba. Obzirom da se u poslijeratnom vremenu radi na sistematskom ispiranju mozga kod Bošnjaka došli smo do toga da danas među samim Bošnjacima postoje podjele, pa tako imamo one koji bi novu naciju (Bosanci i Hercegovci), te oni neopredjeljeni. Imajte dakle na umu da to postoji samo kod Bošnjaka. U većim gradskim centrima je skoro pa sramota biti pripadnik bošnjačkog naroda jer nisi moderan, nisi cool i nacionaIista si. Živi bili pa vidjeli, sljedeći popis će pokazati srpsku većinu u Bosni i Hercegovini.
TREBALI BI SE BAKIR IZETBEGOVIC I SLOBODAN TIHIC ZAUVIJEK STAVITI U KANTI SMECA POLITIKE KOJA PREDSTAVLJA BOSNJAKE I BOSNU I HERCEGOVINU...!!! HEBBO IH ONAJ KO IH POSTAVI DA PREDSTAVLJAJU BOSNJAKE, HEBBO IH VLADIKA KACAVENDA I RADOVAN KARADZIC KAD SU IM SLUGE VEC 20 GODINA...!!! P O K K A K I M SA NA SDA...!!! GOVEDA JEDNA CETTNICKA IZDAJNICKA I SERBSKA...!!! BLLJAK...!!!
NE PRISTATI NA POPIS STANOVNISTVA DOK SE SVI PROTJERANI IZ REPUBLIKE BOSNE HERCEGOVINE NE STAVE NA LISTI...!!! BIO JE POPIS STANOVNISTVA BIH-E 1991 I NEK ON I SAMO ON BUDE BAZA...!!! KOJA POLITICKA PARTIJA PRISTANE NA POPIS STANOVNISTVA AKTUELNE BIH-E OKARAKTERISATI IH AUTOMATSKI IZAJICAMA I NEPRIJATELJIMA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! POPIS STANOVNISTVA BIH-E JE ZAMKA KOJU EU-A SALJE ZA OZNACENJE I ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!! PRATITI SVAKU ODLUKU SDA-A IZDAJICA TIHICA I KOMPANIJE SDA ...!!! HOCEMO GRADJANSKU BIH-U A NE PO ETNICKOJ PODJELI STO JE PROTIV SVIH KONVENCIJA EVROPE...!!!
N a b i j e m vas sa 24 posto na svog čedomira. Uvijek se uhvatite za neku poturica, a ovaj potur je još i na kokainu. Al vama valja i krmak koji bi rekao da ono što reče čedo potur, vi bi i tog krmka stavili za predsjednika. baš ste rinaka od nacije.