Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nele picko ohrdana...
po-turice to je subjektivan al adekvatan naziv srba,nosisli su turske fesice do juce,gen ostaje gen danas srbin nosu sajkacu n glavi al gen mu je turcin usadio za 500 godina srpskih djevica turskih aga na vlasti...:-)
Da li je dodik inteligentan? Ovo pitanje se stvarno namece ko ludo nakon ovih svih budalastina oko jednog entiteta i pokusaja pravljenja republike odnosno ostvarivanja mogucnosi u vezi sa odcjepljenjem iste(jos uvjek nepriznate i nepostojece) republike.Ovo pitanje bi moglo da da odgovor na bilo koju vrstu nase ionako neizvjesne i teske buducnosti.Hvala svima.Razmislimo dobro.
OVA POTURICKA STOKA OPET DANONOCNO SIJELI NA INTERNETU UMJESTO DA SE PETKOM DZUMA U DZAMIJI I DA IM HODZE ANALNO UNOSE IZMETSLAM KAO STO JE I HALAhov POSRANIK MUHAMED PEJGOVNER ANALNO HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA SRED TERORISTICKOG BRLOGA BEGOVE DZAMIJE
U pm. zašto se nemože poslati komentar
AKADEMIK jeBiljana Plavšić
Ma nista se ti nebrini......samo cemo nastaviti gdje smo stali 95`.........zato vam Dudakovic i smeta pa bi ga najradze vidjeli u zatvoru.....al neide .....jer nasi heroji nisu genocidni ko vasi !!!!!!!
Sherif@ S čime ćete vi traktorijadu napravit?Je li sa onim jadnim pukom.Kako se ono zove,a da rendzerski puk,puk mocnih rendzera.Hahahahahaha
A posto sam zigolo.....nemogu svoje obrazovanje podijeliti sa tobom.....ali mogu zato sa tvojom mamom....zenom.....a i sestrom !!!!!!
Nemas ti nama sta davati....nedavati.....seljacino.....ko tebe sta pita u tvom zivotu.....genocidni tvoru.....to je nase ko i vase i tako ce i ostati a vi mozete lajati koliko hocete.....uostalom sto sad neraspisete referendum.......zaboravio vam laktasenko reci da bi vas to moglo odvesti u PRAVNU NESIGURNOST a i traktorijadu .....pa cete onda zivjeti tamo gdje vas dusa vuce !!!!!!
Sherif@ Kad već pričaš o obrazovanju podjeli sa nama svoj nivo obrazovanja.Jedan je kralj Petar,kralj Petar oslobodilac.
hahahahaha.....sad sam ja skonto......to vas par sa psihijatrije stavilo za kompjuter......e sumnjaci.......dobar ti ovaj sa tim petrom....hahahahaha....seljak ostaje seljak....neobrazovan.......a kad je jos i lud.....dobijes rasu :)
Nedamo vam poturice ni metra, otadžbine našeg kralja Petra.
@akademik.......iskenjamo se svi mi tvojoj mami .....sestri i zeni usta....kad zive sa takvim umobolnim degenerikom !!!!!!
ja sam bio musliman prije par sedmica sam preso u pravoslavlje vratio sam se vijeri pradjedova pozivam sve muslimane u bosni da ucine isto da se vrate vijeri pradjedova