Fondacija "Pravda za BiH"
0
"Ponudit ćemo kauciju za Jovana Divjaka"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KAKVA KAUCIJA,JOVO CE BITI PUSTEN,JER JE INTERPOL NAPRAVIO GRESKU,PA TO SU PRIZNALI NASEM AMBASADORU, BOLJE RADI NAS TEHNICKI PREGLED AUTA,MANJE PRAVI TEHNICKIH GRESKI OD INTERPOLA.KAD IM SE KARADZIC SETAO I DOLAZIO NA UTAKMICU U AUSTRIJU KAO DOKTOR DABIC SVE NAM JE SAD JASNO KO RADI I ZBOG CEGA SE PRAVE TE TEHNICKE GRESKE U AUSTRISKOM INTERPOLU,KAKO TAD NISU NAPRAVILI TEHNICKU GRESKU PA KARADZICA UHVATILI KAD JE SETAO PO EVROPI I BIO NA UTAKMICAMA.NAPRAVITE VI U INTERPOLU TEHNICKU GRESKU PA UHVATITE MLADICA,KONTA RAJA KO SVE RADI U TOM INTERPOLU.KAKO TAKVU GRESKU NIKO U INTERPOLU NIJE DO SADA NAPRAVIO DA UHVATI MLADICA.
Ako dozvole puštanje uz kauciju,građani Sarajeva će se odreći svojih crkavica za ovog VELIKOG ČOVJEKA !!!
Drage nase Bosnjakinje dame, dajmo prilog sve dozadnje drahme, za nasega Jovana harana, sto Srbima zada mnogo rana, u proljece pr\'je Djurdjeva dana, sa jaranom od plemena Gana, na prevaru pobise djecake, ucvjelise mnoge Srpske majke.
Generale, dobrodošao kući! Neka dudla \"takozvani Dodik\"
Ja sam da se Jovi sudi u Bosni........Banja Luka je pravo mesto. Srbi da sude Alijinom Srbinu
gospodin Divjak je raja iz Naroda,a one čkapi preko Drine, kriju kalinovčanina koji je ubio vise od 100000 ,nasih ljudi.... sram te bilo SRBIJO.
Po drugi pit. Zavezi! I ja sam musliman, ali ne i Peigamber!!!!
A sto se Ganici ne ponude da plate kauciju za Divjaka!?
izvini te ne bi se odvojeno piše
To je trebala vlada uraditi prvi dan kad se saznalo za hapšenje ,sram te bilo BiH da nije bilo Jove i drugih ljudina kao Jovo država Bosna nebi ni postojala.
General Milutin Kukanjac. „Pošto se mnogo manipulisalo, lagalo, izmišljalo o tome koliko je stradalo u Dobrovoljačkoj ulici, vreme je jednom da se kaže tačno, a to samo mogu ja. Šest osoba je stradalo - od 261.“
Sto nam se Sanela nesto stisla?
SRBI SAMI SEBE BOJKOTUJU HA HA,PA TO JE FENOMEN JEDINSTVEN U SVJETU,TEK SAD KONTAJU SVI KOLIKO SU GLUPI,ONAJ FILM BOJKOTUJU NA NEKOM SELU KOJE SE ZOVE PALE.
SA X je ponikao iz bosnjacko-muslimanskoga povijesnoga kruga. Tu bio, ostao i ostace. Da se zna.
Bojkto svih proizvoda iz BiH je beveze jer nema ni jednog proizvoda u ovoj zemlji. U stvari ima jedan kojeg ste finalizirali i maksimalno izvezli. Mrznja.
Ha ha. Ozbiljno?
Mujo prodje, a Sejda izbrisase. Za koga snjuha SA X ?