Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast i za ovog Dragicevica i za Banjaluku, a Sarajlije sute. Dzenana Memica je ubio Muamer Budnjo, ciji je otac Alija Budnjo, jedan od osnivaca SDA I ratni profiter (izmedju ostalog je vlasnik "Termi" na Ilidzi)
Daj ljudima koji link, upravo iz razloga koje navodiš, u cilju istine i nesakrivanja istine... Ako imaš linkova, postavi, i treba da govorimo o tome, jer ako ne govorimo, ispada da u FBiH nema ljudi osjetljivih na nepravdu i represiju.
@Chvilla Kad nece da protestvuje Dzenanov otac zasto bi protestvovali drugi? Ovaj Dragicevic protestvuje SVAKI DAN vec vise od 9 mjeseci, a koliko je dana protestvovao Muriz Memic?
Na BN-u program uzivo o desavanjima na trgu Krajine a na Dodikovom RTRS-u ni pomen o tome. Ni Sjeverna Koreja mu nije ravna.
I ovako im ne uplacuju doprinose na plate...da prenose dobili bi za n.g. i bozicnicu rac'ku od ovce
Hebeš poslanički imunitet,kad te Baja prifati.Ovo se kod nas u Rudom ne mere zdogoditi!Mogu samo da zapjevam: "Čajniče i Rudo, Bog i čaršija, nek nam živi Bosna, naša država!
ČIJA JE TO POLICIJA KOJA HAPSI SVOJ NAROD.VLAST U ENTITETU RS MORA PASTI.
VLAST U ENTITETU RS MORA PASTI! !!!!!
HAHAHA OVAJ DAN JE MENI KO INFUZIJA HAHAH 100% UZIVANCIJA !!
HAHAHAHAHAHAH DABOGDA SVI CRKLI HAHAHAHAHAHAHAHAHA UBIJTE SE TURSKO-CIGANI !!!!
jesmo mi pizde i to prave
MARTIN NIEMOLLER: PRVO SU DOŠLI… Kad su nacisti došli po komuniste ja sam šutio jer nisam bio komunist Kada su zatvorili socijaldemokrate ja sam šutio jer nisam bio socijaldemokrat Kada su došli po sindikaliste ja sam šutio jer nisam bio sindikalist Kada su došli po mene nije preostao niko da se pobuni
I glasali su za Dodika i njegov rezim boli me ku... sve da i tenkovima ide na njih...
Ova država je smeće,dragi Bog pomogao Davora i njegovu porodicu.PRAVDA ZA ĐŽENANA I DAVIDA!PRAVDA ZA SVU UBIJENU DJECU!
Demagog Draško je dobio po pici haha Dosta je on verbalno prijetio, vrijedjao i optuzivao druge ljude. I corku demagogu! Podrska za narod Republike Srpske, policiju RS i cijelu drzavu Republiku Srpsku!
Hahahahaha cuj drzavu rs jadan si to je samo u tvojoj glavi drzava
@Gaucos_007 Nego je li stigla voda u mahalu? Ili ste zauzeti nabavkom maski za disanje?
emagog Draško je dobio po pici haha Dosta je on verbalno prijetio, vrijedjao i optuzivao druge ljude. I corku demagogu! Podrska za narod Republike Srpske, policiju RS i cijelu drzavu Republiku Srpsku!
Počeo je režim Kim Do Do Jonga da bije narod
Momak ima srce, ima petlju da kaze Stop, dosta je bilo
Ocigledan dokaz da je ta tzv.narodna skupstina tzv.pc samo obicna farsa,teatar!
Što su loši mobiteli i kamere na mobitelima u RS. Kod nas kad su borci protestvovali, sve HD kamere.