Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@posteno govoreci Udaljeni smo onoliko koliko to zamisljamo u svojim glavama. Pola pala opet radi u Sarajevu po institucijama i normalno silaze u grad svaki dan, a postoji eto interes gradjana sarajeva da idu na jahorinu. Zalosno je samo da treba usaid da organizira autobus, jer ovim domacim ne pada ni na pamet.
idu glupi bosnjaci u goste onima sto su ih terorizirali 4 godine svasta al me ne cudi
Ja mislim da je prije rata autobus polazio ispred Zemaljskog muzeja
...kad završite, nek' zadnji pusti vodu...
@a-h-a: jahorina je bosansko-hercegovacka, nije vlaska.
Idite na Bjelašnicu i Igman, gdje ćete na vlašku Jahorinu.
Molim da se kulturno ponašate u gostima, svoje primitivne ballijske manire ostavite za mahale, đamije itd.
i ove godine će dobijati kafu s pjenom, ahahahah
da se ne zaboravi : POSLANIK = P-E-D-O-F-I-L-Č-I-N-A = TERRORISTA
Trebalo bi ovim ballijama uvesti ekološke takse na ulazu u Republiku Srpsku.
od Zelenih beretki do Trga Draze Mihajlovica :)... toliko smo mi udaljeni jedni od drugih...mada u u km ne izgleda tako..ovo je vise izrazeno u svejetlosnim godinama...