Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igre u Srebrenici???????http://www.youtube.com/watch?v=xdE9oyrYFb0&feature=autoshare
CIK u prijevodu znaci Crpska Internalionalna Klopka ! U CIK-u eksluzivno imaju pozicije genocidasi i genocidasice srbi, pametnom dovoljno ! CIK je prije 2 godine na izborima OPLJACKAO I PONISTIO Harisu Silajdzicu 150 000 glasova, a CIK takodje pokusava hinjskom igrom opljackati glasove Camilu Durakovicu u Srebrenici ! Bosnjaci na vama je DA NAPOKON tuzite CIK !
U svim normalnim i razvijenim državama glasanje se obavlja sa par klikova mišem, al\' onda se ne može namještat\' tako lako.
zar u celicu nije novo brojanje za nacelnika opcine a ne vijece... opet je narod po ko zna koji put napravljen budalom
Ovi izbori su prošli u znaku masovne kupovine glasova!!!! U vijeću će da nam budu mesari, vulkanizeri itd... Ovo je stavrno sramota, džaba vam je sad brojati kad su oni na biračkim mjestima ubacivali glasove! Javna je tajna da je maksumić plaćao glasove od 30 - 50 KM!
Kakvi nesposobnjakovici su predsjednici birackih odbora, DOBRO JE PA SE NE BROJE SVI GLASACKI LISTICI!!! Da nisam vlastitim ocima vido ne bih vjerovao, a i proces brojanja nije bas jednostavan!
Dajte nam direktan prijenos brojanja tako da i mi budemo upuceni u prevare...
@Fantom Glasacki listici se broje na birackom mjestu i u Glavnom centru za brojenje, a odstupanje koje se spominje je upravo to: broj glasova sa birackog mejsta se ne poklapaju sa brojem glasova iz GCB-a. Informacioni sistem nema veze sa fizickim brojanjem glasova. A sto se tice babine djece, ko se snasao, upao je u CIK. Mada ima i onij koji su tu na posten nacin dosli
BAKIR IZETBEGOVIĆ JE NAJVEĆA PlČKA
Ja izbora i govana, daju babinim sinovima i kcerkicama u CIK-u dnevnice od 40 KM pa na dalje sto broje, unose itd po 20 dana, i broji ih skoro 500, i uz sav informaticki sistem opet naprave odstupanja po 200 glasova...Super
CAMIL POBJEDNIK U SREBRENICI, CELIC, SDA I PRIJEDOR SDS
brojali ne brojali. SDA je odradio sjajno posao sa namjestanjem i kupovinom glasova. kao i svake godine sto rade.