Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdija planira da napadne Tursku, dosao je momenat osvete za 500g je6avanja. Duduk ce biti komadant napada na Antaliju, za plupansion smrde ce placati 2000EUR/ 10 dana.
Kao prvo bojim se da ste nasjeli na prljavu igru 90-tih Kao drugo Grcka hoce da vrati svoj dio iz tzv Albanije a ti sine sigurno ne znas da su se Srbi granicili sa Grcima kod SKADRA. Kao trece BACUSKA stavlja sve pod svoju kontrolu jer to vase divljanje i stvaranje nekih drzava je samo prljava igra Moskve da se EU i NATO raspadnu po savovima. Kao trece pogledaj malo da JEWREJI bjeze iz USA prema Rusiji jer onaj crncuga je namjerno instaliran samo da se slome kola na crnce u USA. Kao cetvrto Moskva je nasljednica Vizantije dal to tebi odgovaralo ili ne, posmatraj samo malo kakvu politiku vodi Sirija jer Sirija dobro zna da je Turska opkoljena i da ce dobiti po pyckici za GENOCID naj Jaramejima i Armencima kao i HRISCANIMA na Balkanu. ZEMO CUDNA VREMENA NAILAZE SVETOG MI VASILIJA.
ti tzv \"srbine\" aaaaa, neeeeee!!! Vidjecemo gdje cete vi \"srbi\" kada vam se \"republika\" ukine! U Vojvodinu??? Ne,ne! U Republiku Kosovo? Samo sa vizom i to bukvalno! Hoces li u vasu bratsku CG, mozda!? Tamo ste dobro dosli praviti Srpski entitet jer su vas braca crnogorci tamo u \" Srpskoj Sparti\" (kojeg li apsurda/ironije) sveli na maninu! Tamo pravite SAO,a BiH ostavite na miru!!! Ho\'s u Makedoniju??? i tamo vas nemilosrdno ocekuju!!! Tamo takodjer pravite SAO jer Mak smatrate \"Juznom Srbijom\"! A BiH OSTAVITE NA MIRU!!! STOP VELIKOJ SRBIJI!!!
Ma rece da su vehabije gradile zgradu \"vlade\" i postavili staklo tako da ono moze pasti i ubiti srbe!!! Ne bi me cudilo!!!
Do godine moraces imati PASOS da bi doso u Banja Luku normalno sa transit viza ili turistickom kracom posjetom od 30 minuta
PADA,PADA,PADA,PADA! A STA PADA? PADA \"VLADA\"!!! PADE PROZOR PA SE SMRSKA, PASCE I \"srpska\"!!! STOP VELIKOJ SRBIJI!!!
Koja simbolika! Pada prozor sa zgrade \"vlade\" tzv \"rs\", sto ujedno znaci da ce se i sam entitet, od milja nazvan \"republika srpska\", srusiti i raspasti ko staklo, a pri padu moguce zrtve!!! Jaooo,koja simbolika! Do godine u Banja Luci, seher gradu!
HEHE, PA OVDJE PENZIJE JESU NIŽE, ALI STIŽU TAČNO U DAN! :) PIO FEDERACIJE DUGUJE FONDU PIO RS-a OKO 160 MIL. KM, JER SMO PLAĆALI PENZIJE KOJE SU TAMO ZARAĐENE. SAMO DA SE ZATRAŽI ISPLATA - PROPADATE! KRIJU TI VAŠI POLITIČARI PA ZATO NE ZNAŠ...
Samo steta sto nije kakvog smmrada u vugla opalilo.
pozvati baliasevica i onog njegovog jarana za trrorizam,, ovo mi sve smrdi na vehabije e6o me zena moja ako nije....
iz ovog svinjskog zahoda nista dobro
DABOGDA SE ZEMLJA TRESLA KO 196...I NEKE
ajde ba..napredni mali entitet....:D
Bar je nesto napravio, a vasi su sve pokrali i samo sebi napravili!!!
Ako su kod koga penzije neredovne i niske onda su kod vas - nece vam dzaba pola penzionerske populacije na nas PIO, ali nema vise, birali ste sad jedite korenje s vasim krmkom, koji je prodao sve i napravio nista ;)