Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta drzava u kojoj ce se jesti zlatnim kasikama. Najbolju omladinu su nam otjerali na zapad da grade tudje zemlje, dok olosi pljackaju. Mamu vam lopovsku.
Ovom primitivcu iz SDA se vidi na faci da je kriminalac.
Moze on i na engleskom
To im je Alija dao
Vratite ih u pritvor i onda imate prisutnost
Kako se samo, ta seoska kriminogena dzukela kurchila. A banda ga, uprkos svemu, ustoloci za ambasadora. Hejjj, jednog nepismenog papka koji ne zna beknuti engleski. Prokleti bili i na ovom o na pnom svijetu.
SDA hobotnica
gofno sdaovsko,svakakve je izjave pogan davala pa i ta da je vrijeđao zene koje ne mogu imati djecu,gori su bili za nas od smrda preko drine.
Ovo je onaj sto govori mnogo stranih jezika
Optuzeni se dovodi za vrat iz protvorske jedinice
Ova ročišta ko gripa , nikad proć , 🤧