Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
azurno nema sta februar, mart, april....
nevolim ovakve vijesti komentarisati ali mislim da ovdje nesto smrdi i da covjek nije kriv al bar da se dodje do istine mnogo mladosti izgubi zivot tog nesretnog dana
srbi sami sebe bombardovali pa svalili na ameriku haaaaahhaaaaahaha haahhahaha
neposhteno .....kakve cinjenice kretenu,kada ti neko kontrira ti onda pocnes sa vrijedjanjem I pricom kako je neko glup I jadan. Jadan si mi ti sto uporno pokusavas da "dokazes" svoje nebuloze I to samo pokazuje kakav si ti primitivac. Na tvoju zalost licno tvoji komentari pokazuju sta si I kakav si I sramota je da ti predstavljas jedan narod ciji si ti , nista drugo nego smrdljivi isprdak.
RS je GENOCIDNA TVOREVINA, napravljena uorabom cijele JNA tehnike koju su 60 godina financirale sve Republike , a prisvojila samo SMRDIJA ZATO STE I USPJELI, INAĆE BI VAS BOŠNJACI, HRVATI I ALBANCI POJELI...
Sta ste vi finansirali kada je BIH bila nerazvijena!!! i nije 60 godina nego 45 godina!!! vas predsednik je potpiso da postoji RS!! sto njega niste lincovali???nego ponestalo donacija pa daj sta date!!!