Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je s neba nafaka! Podijelite s migrantima... 😉
@Libertino BiH se zaduzila za 740 kg hurmi. I na kraju ce narod da ispasta i vraca sve to. E moj bake..
@Libertino Kakvi migranti, nismo mi tako sevapli narod. To će se prodavati u tržni centrima za koji mjesec.
Dajte migrantima!
🙄🙄Alhammad🤗😁a ne stigne cojek doci🤗valja stajat po raskrsnicama i oko SCCa.. Cim rasproda one papirne maramice🤗😆... Eto ga po hurme😂😂😂
Ma odgovorno tvrdim da lažete....
Cuj FlyBosnia!Sta pise na vratima aviona!? “Za vlastite potrebe Salem Pilav Doglodi”
Zatvoriti pod hitno taj aeredrom tu dolaze teroristi sa istoka
wow kakva proza :D Iako se na teretu uredno nalazi ime putnika Alhammad, on se ne pojavi kod preuzimanja prtljage te pakete s hurmama nema ko prijaviti carini.
Plaća se 40$ po višku kilograma iz bliskog istoka do Evrope. Višak je 700kg. To je 28000$ po pošiljci. A ovdje može da se zaradi čak 5KM po kilogramu hurmi. Ako je avio kompanija to naplatila, tu je samo ona dobila donaciju.
Mozel mi neko rec sta je to Hurma? jel se to jede?
Čiribu čiriba
Dok se vi oko paketa hurmi borite, oni unesu puno manje ali puno vrijednije kolicine bijelih hurmi u prahu. I tako vise puta, ali vi nikako da skontate.
ovo neko testira proceduru garant
Fly Bosnia kriminalna firma .Zna se to i nista se ne poduzima.Radoncicu,ti si ministar za sigurnost zemlje,a ovamo ti Al Shidi hurme svercuje ispred nosa.
Jao
ali se putnika niko ne usudjuje uhapsiti, ili barem locirati gdje je odsjeo? valjda da se ne zamjerite gazdama iz Rijada
Šverc nije cijena prevoza paketa prelazi prodajnu cijenu hurmi. Neko plaća avionske pakete da bi vjerojatno podijeli hurme najugroženijima
NOVA POSILJKA BAKETA ZA NJEGOVOG DUPELIZCA S KRIMINALNOM POZADINOM, BOSNJACKOG KRMA HARISA ZAHIRAGICA