Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo oštro
Gospodo kamenjarski srbi, a bilo vam je dobro, dok ste se bahatili sa placom od 3000 maraka, dok ste quravelama kupovali parfeme od 500 maraka, parama Aluminija, dok ste kupovali naliv pera za 1 000 maraka. A to vam je sve Dragan obezbjedio. Nezahvalnici jedni.
Veceras ce Dragan da umiri svoje ovcice. Dolazi biskup Ratko Peric na televiziju herceg bosne da vam kaze da izdrzite do Limburga mjeseca, a nakon njega dolazi onaj pokatoliceni srbin Nino Raspudic da okrivi Bosnjake.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa nije kriv covic sto su vam iskljucili struju evo upravo gledam u njegovoj vili ima struje.morateplatit racun
Cuj "iako to znaci izdvajanje enormnih kolicina novca" kakav debilizam, ko Vam je kriv kada nakon toliko godina staza ne posjedujete vjestine koje se mogu drugdje koristiti..... Govno ukinuti ili privatizovati pa onaj ko je koristan neka uziva i radi a onaj ko je nesposoban neka fino kuci ide.....
Nek vas spašava vaš poglavnik Čović. Idite sada da pasete travu dok se on 'ladi na 'acijendi na kojoj je skrenuo rijeku. A vi, stoko A-De-Zeovska, polako, kasom, na livadu da pasete travu, gdje vam je i mjesto. I da, ugasite taj ratni konc logor, od koje federacije vi HBosanci trazite pomoc??
Ma za sve su ovo krivi domaći izdajnici, strani plaćenici, Srbi, Bošnjaci, Kinezi, Rusi, Hindusi, Pigmejci, Masaji i ostali narodi. Samo ne Dragan! Dragana za predsjednika! Do posljednjeg glasača!
Hajde sto se palite. Pa I nas je bakir rasprodao i ostavio bez hljeba. Propala firma pa sta, nadjete drugi posao kao i ja nakon propasti Hidrogradnje i GP Puta, ili kad me izbace sa posla da uvale uhljeba iz stranke. Svijet ce vas primiti kao svoje, evo ja sam i do Indonezije dosao za poslom.
Bosno i Hercegovino najljepša moja, šta ti ovo rade 😓😢
Eee da nam je jednog dana da ih sve ovako popljujemo i napravimo sebi normalnu državu...
Ubiće ga plastičnim flašama bojim se!
Raja, hajmo bit pametni i ubuduće birat manje lopove a ne "velike" hrvate, bošnjake i srbe jedini prefiks veliki kod takvih može biti kod epiteta lopov. Ubiše nas ovi, pola raje ode vani, pola na tabletama...
ja sam probo jednom na svojim ovcama. reko hajmo biti pametni i biti lavovi.
Nemojte ga gađati flašama nego na slijedećim izborima ga olovkom pošaljite u aut, a onda mu slijedi robija.
Partijska policija štiti partiju koja prodaje firmu u korist partije i hapsi i prebija otpuštene radnike koji se bune protiv partije te je po njih došla partijska ambulanta
Komsicu poslije ovoga svi Covicevi glasaci su tvoji mirno spavaj
Sad ce Covic da naplati kasko osiguranje hahaha
Kad tad eskaliraće ovako svugdje u BiH,dosta je više narodu lopova !
čovke ima hacijendu. zaboli ga
hallo hallo tako treba svu gamad al na izborima pamet uglavu sve sto ste vise razdvoeni u nacionalne torove tako je bolje tvorovima smrdljivim da Vas zahebaju..