Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIR JE LOPOV
nije on lopov,on kaze da je musliman....
Hoćemo referendum o akcizama!
pa dokle vise covjece, pa kolike god da bile akcize vama nece biti dovoljno. pa ne moze se drzava graditi na akcizama.
Neka blokiraju. Možda će se narod probuditi kad ne bude penzija i plata od kredita što ih lopovi dižu, a ništa ne rade za ekonomiju.
Nije mi jasno cemu plate primaju...
Dao Bog pa vam svaki aranzman sa MMFom prop'o, nemali sebi plate isplatit' godinu dana pa morali na njivu krompir okopavat', koriijenima se svojim vratit' bagro...
Amin
Samo da vas podsjetim od MMF se i penzije i sve ostalo isplačuje tako ako neuzmu od MMF morače neđe pa neće ostavati narod da krepa
Znaci nema novca dok Fadil nepotpise, stalice Dodik morati izgubiti ili popustiti jer automatski nema ni njemu.
Tegeltija bolan zadužite se kod Rusa i Kineza. Ionako vam država dođe kao pastorče i sjetite je se samo kad MMF to zahtjeva. Manji BIH entitet je po glavi stanovnika duplo zaduženiji od većeg BIH entiteta i to je razlog što se hvatate akciza. Zadnji put je Tony nasadio onog levata iz predsjedništva pa dig'o lovu od MMF-a. Pitanje je šta ste sad smislili kako da izlevatite ove iz većeg BIH entiteta.
Ustanimo narode, prodaju nas za male pare... ! !! ! ! ! !
E neka Tegeltija, dosta si teglio od siromaha, sad malo uspori.
E bas cu plakati od muke sto se izvisiti novu transu od MMF-a. Kako ce sad uhljebiti podobne kadrove ?
jazuk veliki.....
Igra macke i misa, ko ce poustiti vidjece se.
nago sta,ko je vidio da od dogovora ima napretka....samo opstrukcija,to je jedini put koji vodi BiH u propast i u samourusavanje...
Akcize na gorivo ne bi bile sporne da se striktno novac od akciza utroši na izgradnju puteva i skinu naplatne rampe za naplatu putarine,stranci pri ulasku putem vinjete plate putarinu dok borave ili prolaze kroz BiH. Potrebna i veće cijene alkoholnih i bez alkoholnih pića u ugostiteljskim objektima i naravno akciza.
Hoces akcize od najmnogobrojnijeg kantona ,a zaobidjes ga 100 kilometara autoputem .Gdje to ima u kojoj pameti na svijetu . Znaci da ti gradi autoput neko kome nedas da ga koristi. Ljudi ima li iko pametan da nesto kaze ovim vodjama ..Kakve akcize vise, plate i penzije iste 10-15 godina..
Na području Kantona živi 553. 573 stanovnika. U stanovništvu BIH , Tuzlanski kanton učestvuje sa 14,82 %, a u stanovništvu FBIH 21,5 %. Tuzlanski kanton je najnaseljenije područje u Bosni i Hercegovini . Gustina naseljenosti je 195 stanovnika / km2. (U BIH gustina naseljenosti iznosi 70 stanovnika/km2, a u Fbih 91 stanovnik/km2) - See more at: http://tourism-tk.ba/index.php/component/k2/item/138-tuzlanski-kanton-opste-informacije#sthash.QU2YKFab.dpuf@071SA
@071SA - Ne, ali da se TK i Krajina ne tretiraju kao jadni sirocici od strane znamo-svi-koga. Da vam Tuzlaci i Krajisnici najvise naplacaju akciza a da se voze po najgorim putevima. How, yes, no. I da zamazu oci onim nazovi "tunelima" po Karauli, a o putevima po Krajini da ne pricam. Bitno da se majoriziranima pravi sve sto pozele. ;)
Dodik na aparatima