{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ponovljeni izbori u tri općine protiču bez problema

F
18.11.2012. u 17:06
0
7
Ponovljeni izbori u tri općine protiču bez problema
0
Ponovljeni izbori u tri općine protiču bez problema
Foto: Arhiv/Klix.ba
Ponovljeni izbori za načelnika i skupštinu općine u izbornim jedinicama Istočni Drvar, Istočni Mostar i Vukosavlje na po jednom redovnom biračkom mjestu, koji se održavaju danas, traju bez problema.
Izbori se održavaju na osnovu istih kandidatskih listi i biračkih spiskova, samo bez birača koji su od 7. oktobra izgubili pravo glasa na tim biračkim mjestima.

Biračko mjesto u Istočnom Mostaru otvoreno je na vrijeme u 07.00 sati, a do 16.00 sati na izbore je izašlo 125 birača od 189 koliko ih je registrirano. Izbori traju bez prijavljenih problema.

U općini Vukosavlje biračko mjesto Modrički Lug također je otvoreno na vrijeme u 07.00 sati, a od 649 registriranih birača na izbore ih je do 16.00 sati izašlo oko 400. Ni na ovom biračkom mjestu nisu zabilježene nikakve neregularnosti.

Otvaranje biračkog mjesta u općini Istočni Drvar kasnilo je pola sata zbog tehničkih problema, te će ono biti i zatvoreno pola sata kasnije - u 19.30 sati.

Od 226 registriranih birača u ovoj općini, na izbore je do 15.00 sati izašlo 135 građana. I na ovom biračko mjestu glasanje protiče bez prijavljenih problema.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: