Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Labud u prvim redovima, kralj :) Sretan Bozic :)
Sretan Božić tuzlaci!
slabo je tuzlaka na ovoj slici nazalost
Ovo malo Hrvata što nije protjerano iz Tuzlanskog kantona od strane Armije RBiH i mudžahedinskih dobrovoljaca je u strahu došlo u crkvu da proslavi svoj blagdan. Pa dragi Bošnjaci je li vas stid?
Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi. Sretan Božić
Može li na klixu bilo šta bez retardiranih komentara? Ako poštujete tuđu vjeru, lijepo čestitajte, ko ljudi ko insani, ako ne poštujete, šutite! Svako svoje voli i poštuje. Niti jedna vjera ne nalaže mržnju!
više se Božić slavi u Tuzli nego u zapadnoj Hercegovini 😂
Svim Bosnjacima katolicima sretan Bozic !
E takvi ne postoje. I nemoj čestitati kad imaš pokvarene namjere, gnjido od čovjeka!
"Skromnost betlehemskog događaja, kojeg noćas vjernici počinju slaviti, pokazuje kako je daleko važnije biti, nego imati." Može li ovo neko rastumačiti.
Sretan Bozic svim normalnim BOSANSKIM KATOLICIMA koji se ne predstavljaju lazno i koji ne misle na silu bti ono sto nisu. Provedite ga u miru, ljubavi i zajednistvu.
Poturico gledaj svoja posla... pozdrav svim normalnim hrvatima muhamedove vjere kao beg kulenovic, dizdar... a ti put pod noge pa u anadoliju
@Imotski_Kadija Vidis poganceru koliko si zatrovan da bi te priklali na banu Jelacica ti "tvoji" hrvati za koje mislis da te vole a ustvari te mrze iz dna duse (imam dosta poznanstava) e moj uhljebe gadni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)