Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petofamilijarni fašistički klan predvođen Medzidom Kreso je uništio Tuzilastvo BiH sa kriminalcima braćom Čampara i ovoj instituciji će trebati još mnogo vremena da se oporavi a čini mi se da ova gospođa Tadić radi dobar posao poslije mafijaša Salihovića Mihajlovića Čampare i sličnih korumpiranih lopova.
Jel ti ovo scepo izdiktiro,haj priznaj
prvo i osnovno debilo retardirani, sud i tužilaštvo nisu jedno te isto, drugo, medžida je bila predsjednica suda, i kakve ona ima veze sa tužilaštvom i treće, koliko te plaća fahro, ye be m ti b o g a sandžačkog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuzilastvo je 20 godina pod palicom kriminalne hobotnice SDA.
@SDAcigan GATAČKI KLAN NA HAPARATIMA... ☝️
Sto ova,,pahcad,,od malog,,Scepe Kepeca,,brane Tadicku i Presednika Suda??? Ima li kakav posten,,Tuzilac,,da to ispita,?? Da obicna bitanga koja je pod Keljmendijevom sapom,Lekica i ostalih krimosa brani ,,presednika i vrsiteljicu duznost tuzioca,,u najmanju ruku je,,sumnjivo,,.
Dvije godine im trebalo za konkursa ?? Dabogda toliko umirali ! GOrdana je za te 2 godine podigla optužnicu protiv Atifa Dudakovića za 1995 a nije protiv JNA, Šešelja, Vučića i Nikolića za logor Manjaču iz 91 gdje se obučavali u klanju Hrvata i Bošnjaka ?? Daqkle prvo ide 1995 osudi DUdakovića a onda ne podigne optužnicu protiv JNA nikad ! ILi će podići sve optužnice ili nijednu ko Salihović eto to mu je sad plus ! Salihović nije htio ni ZA DODIKOVU PLJAČKU PODIĆI.
GATAČKI KLAN NA HAPARATIMA! 😂☝️
Da bi drzava bila jaka i stabilna sudstvo a bgmi i tuzilastva moraju biti neovisna da bi svacija prava bila zagarantovana. Sve dok su bili u tuzilastvu ljudi tipa Mihajlovica,Salihovica i ostalih koji su radili po direktivama drugih tuzilastvo nije bilo neovisno. Al kako su oni otisli situacija se popravlja i za nadat se da ce biti sve bolja i bolja.
HAHA KAKAV NASLOV,VIDI SE DA SDA MEDIJU KLIXU SMETA TO ŠTO JE POŠTENA OSOBA U OVOJ OŠTRICI KRIMINALNE SDA... FUJ!
Tuzilastvo je 20 godina pod palicom kriminalne hobotnice SDA.
Tadicka je od tako casne institucije napravila,,Pravosudnu kanalizaciju,,koju kontrolise Dofik,Covic i Scepo kepec iz Gusinja,piun Nasera Keljmendija,, i zato imamo to sto imamo..
ionako neformalno tužilaštvo je već preuzeo radončić preko dijane kajmaković i olega čavke ne bih bio u koži poslije oktobarskih izbora onima koji su mu se zamjerili!
@fidel1984 scepo keoec moze kupiti do pet posto posto mu je SDA dala hiljadu pozicija i direktori ,ministri peru oare i nose mu. U oktobru,,kepeca,,nece biti nigdje a do nove godine je u zatvoru u kom ce ostati do kraja zivota,,zasluzeno,,.
@Zubobolja zaboli me i za radončića i sda i sve ostale ja i moja djeca se nadamo da ćemo od početka 2019 početi živjeti u sidneju a ostalo zaboli me i za rodni grad i državu i za sve neću da mi djeci predaju pedofili neću da mi djecu sutra pregazi nekim bjesnim autom tatin sin i ne mogu više papaka ne seljaka nego papaka pa i ovog klixa nikoga djecu ću naučiti da zaborave zemlju i grad gdje su rodjeni boli me za sve osim moje djece e sad lupajte minuse.zbogom!
ma sud BiH je na aparatima od '92.
Ma neka ostane glavna državna tužiteljica, i nema boljih.
Pozdrav Bosno , Oleg Čavka upetljao prstiće ?
eheheeh... uzeli su bosnjacima uz pomoc av av glasila sve pozucije u vstv i svaki kandidat bosnjak je spinovan .... zasto ..neka si bosnjaci postave to pitanje jer ih je najlakse zavesti i medijski spinovati a oni kao djeca vjeruju sve sto mediji kazu..nema vise prenosenja ciste inform. sada mediji manje vise ave spinuju ..
Pravosudje u rukama politike, drzavni nivo nikome ne odgovara. Podobni politicki igraci su sa svojim pokroviteljima na raznim privatizacijama, tenderima i mahinacijama izvukli i uzeli milione. Sada im je samo u cilju da ostanu nedodirljivi, a prljav novac je odavno ubacen u legalan biznis i nekretnine, sve transparentno.
Kad je ova bila vec 2 godine onda neka je i jos 3 - 4 mjeseca pa da ako bude makar malo vise pameti i postenja u politickom zivotu ove zemlje pa neka nova vlast odabere kako valja i to sposobnog a ne podobnog kandidata pa ma ko on bio i kakav bio ali neka radi svoj posao profesionalno.Jedino me brine kad sve sagledam dali mi uopce i imamo takvog pravnog profila