Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi samo usvojili sda sistem nepotizma
Nije džaba čovjek mjesecima lajkao svaku objavu Dine Kifle na Facebooku, isplatilo se
Ducic nije ni "n" od novinara, a sad je direktor programa??? Zalosno
@savsvoj Više od dvadeset godina radi na toj televiziji, vodeći stalno tako tešku stvar kao što je program uživo. Zaslužio je itekako. Čast mi je što sam ga upoznao i više puta gostovao u njegovim emisijama.
UGASITE TVSA ili neka se samofinansira...dosta više s narodne grbace para...ova rezimska tv stanovnike KS mjesečno košta 3,5 KM... DOSTA VIŠE UHLJEBA !!!!!!!!!
Dobar čovjek je izabran. Svaka čast.
Hvala bogu pa nije neki Milorad ili Bosko. Moramo da postujemo ranolikosti i ravnopravnost u gradu gdje zive 85%+ Bosnjaci.
SDA je sve toliko unistila da samo svi gledaju koja je stranka, sa kim pije kahvu a niko ne gleda sta je taj covjek do sada uradio, koje je skole zavrsio, jel krao ranije gdje je radio ? Znaci svi kolektivno smo postali polusvijet!