Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za premijera Hamdiju Lipovacu,da smo bogdom svi ko on bilo bi od nas nesto :DD,ali ovako ako nastavimo 25. novembar ce biti obican dan kao i ostali,nadajmo se da ce biti dosta ovakvih ljudi koji nece to dozvoliti !!!
Tako je, Građanska Republika Krajina
GR KRAJINA
e u koliko mi država živimo u bosni :-D svako selo svoja politika...jarane dobro sam ja rekao mi smo ti FEUDALNO UREDJENJE OVE \"TVOREVINE\"
@Hrnjica idi za svojim babom gdje god hoces ali neces vise u krajini.Krajisnici obiljezavaju dan drzavnosti jer su se borili dostojanstveno za nasu drzavu.Sedam generala i 5 Korpus su dokaz za to.Svim Patriotama i BiH gradjanima sretan drzavni praznik.
Dragi BABO, VRATI NAM SE VRATI, CEKAMO te BRACA : OSTALI,SRBI,MUSLIMANI I HRVATI . . POZĐRAV HRNJICA,TODOROVO