Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix ne objavljuje vijest o draganu lukacu i njegovom snimku iz 1994 godine.
Fašisti slave dan pobjede nad fašizmom. Zanimljivo.
Pomoz Bog junace!
Koji apsurd.. u BiH dosao fasista Zlatko Hasanbegovic,a 9.maj dan pobjede nad fasizmom neradni dan boze dragi gdje zivimo..
Pa neće ga slaviti musliji i hrvati koji su se u oba SV rata borili za fašiste.
вехабије на апаратима
Pa da Bosnjaci su skinuli Srbe i Hrvate sa spomenika zajednicke borbe, ostali samo oni, tako ce i biti na kraju, to sto najvise zele, ostace samo oni.
odlican clanak za "pobit se". bravo klx! :D
Ovo je stvarni Dragan Lukač ministar MUP RS!!! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/31386/snimak_dragana_lukacha_iz_1994_naredio_likvidaciju_nedzada_dizdarevica_video.html
I treba da slave taj dan. Krvavo je plaćen! A zašto se u FBiH ne slavi dan pobjede nad fašizmom? Volite fašizam?
@atheos Pomoz Bog junace!
@atheos Koje ba današnje "srblje"?? To "srblje", su Srbi potomci Srba koji su istjerali okupatora 1945. godine. Dalje.. Šta se tebe tiče ko sam ja danas, šta sam, šta volim ili ne? Činjenica da je moj deda bio nosilac partizanske spomenice 1941. godine i pokretač ustanka sa Slavišom Vajnerom Čičom na Romaniji znači da ja imam apsolutno pravo da slavim njegovu borbu protiv okupatora i to ni ti, ni bilo ko drugi ne može negirati, ma koliko pokušavao. A tvoj deda se borio za???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hocu i ja neradni dan...........