Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je svaki dan neradni. Socijala mi pokriva kiriju a jedem u javnoj kuhinji, sat mi vise treba.
Suck budzetliji... odoh na Facebook propade mi farma :P
SUPER, bas sam se razocarao sto je 1. maj u subotu al ovo je EXTRA VIJEST
UŽAS , Odvratno , pomjeranje datuma u radni dan je stvarno jedna velika drskost i bezobrazluk Budžetlija , da jednostavno ne postoje riječi kojima bi se mogao ovaj bezobrazluk opisati.
uuusta...te...znas vec sta ;)
PROCITAJTE OVO :::::::: POP.UŠITE MI K.URAC SVI !!! JEL VRIJEDILO???
pa i onako se ne radi, nista novo , jelda heheh
:D svasta........samo nek\' se ne radi.....
Bas me zanima gdje ce biti neradni dan u drzavnim firmama i ustanovama, kod privatnika ce se raditi, to znaju i budale.
@sramota Pa zakon je jasan, samo ga treba procitat. Ministarstvo samo obavjestava da je tad praznik, nista vise. Nisu nista novo obznanili, samo konstatovali.
e hebi ga a treba mi u mene radi kod privatnika i nemere uzet ni slobodan dan
Ma uzasno smo jaki u ekonomskom smislu da mozemo spokojno odmarati dok nam propada i ovo malo privrede sto imamo. Boli me briga za vasom odlukom. Ja radim.
alo ljudi... prosla su doba komunizma... nigdje na svijetu se ovo \"neslavi\" ovako... niti igdje na svijetu ovako neprofeisonalno par dana pred praznike se kaze to je neradni dan.... nemogu da vjerujem koji idiotizam... znaci firma B zakazala sastanek poslove u ponedeljak 3. maj.. radni dan skoro na citavoj planeti... u BiH se krsi zakon ko dodje na sastanak.... te stvari se objave MJESECI unaprijed... a razlog je banalan i glup
Sto volim nasu drzavu hahahaha :D
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS