Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bando iz ministarstva i ovo malo jada sto imamo nam uskracujete. Sram vas bilo! U slucaju da je praznik u nedelju uvijek se prenosi na ponedeljak, lesinari.
nije nikakvo čudo jer oni ionako ne rade ni ostalim danima u sedmici jer ono kako oni rade svoj posao ne može se nazvat radom pa im je svejedno
Moze li se u ovoj drzavi ista znati sigurno??? Dokle ce se igrati sa nama?? Vise nije stvar u tome hoce li biti radni ili neredni,stvar je u tome sto se 5 puta u toku dana odluka promijeni. Ako se oduvijek znalo da se drzavni praznik prenosi ukoliko pada na vikend,kakva je ovo sada politika???? Ne potcjenjujte drzavu i ne sramotite nas vise!!!!!!!
Sramite se naši predstavnici, ispadate gluplji od Dodika....on svira kako i šta ce se slaviti u RS a vi šta vi radite...trpate se u isti koš sa RS om ... dobro se zna da RS nikad nije priznavao 25 novembar a sad i vi isto radite...bravo ... bravo. ... bravo ...vodite ovu drzavu u propast....uzivajte kako vam se Dodik smije iza ledja gledajuci kako drzavu smatrate kao lego kockice skojim se neko djete igra, ajde niste vi krivi što ste se neobrazovani docepali vlasti!
Ovo je stvarno bezobrazluk, vi biste da dobijate platu lezecii. Ni u jednoj zemlji nema ovo da se prenosii sa vikenda na radni dan, ako je spalo na nedjelju ok i ona je ne radni dan pa slavite tad, a cisto sumnjam da ce ga iko slavit al etoo :)
Ovo je stvarno bezobrazluk, vi biste da dobijate platu lezecii. Ni u jednoj zemlji nema ovo da se prenosii sa vikenda na radni dan, ako je spalo na nedjelju ok i ona je ne radni dan pa slavite tad, a cisto sumnjam da ce ga iko slavit al etoo :)
država karina al baš ono sve nam uzeše, fuj , fuj !
Pa ko je ovdje lud? Vec veceras ce na dnevniku gospoda iz SDA i SDP tvrditi kako je Dodik protiv BiH, koji dvolicnjaci.
A vec veceras ce gospoda iz SDA i SDP kriviti Dodika da je proriv BiH, koji dvolicnjaci.
too ministarstvooooooooo hahaha oni moji ljudi se obradovali hahaha bas si ih isfuro a meni taman ja i ovako odmaram a pare lezu li lezu haha :D
Sve baš ide naruku Republici srpskoj, a ni Federalnim partnerima Hrvatima nije daleko do potpune sreće što eto 25 novembar dan državnosti pada baš u nedelju.Radni nam ponedeljak ,doživljaj o državnosti i nemam, kako pa nemaju ga ni oni što im je ova \"džava\" sve dala.
Nista cudno kadija te tuzi kadija ti sudi, pa njima su svi dani neradni bas ih briga za ostali narod, postenjacina do postenjacine, jedina drzava u svijetu gdje nestaju milioni bez traga a nikad niko od politicara nije zavrsio u prdekani.
Tito legenda!!!!!
hajmo ih rušit
pu pogani pogana...............
Ne radi se o tome dali je narod lijen ili nije.! Vecina je ogorcena na to sto su mnogi roditelji, djeca, prijatelji, komsije itd dali zivote da bi mi mogli uzivati danas i sa ponosom pominjati ( stojeći ) datum drzavnosti.. Naše komšije ( Hrvati ) samo što nisi proglasili praznik nakon oslobađajuće presude generalima..!!! Ovako nam je za svaki praznik, povodom genocida u Srebrenici iskljuci se muzika i mi time poštujemo naš narod.. Treba da se zatvori sve i jedna ustanova i sve poslati u potočare na ispraćaj našim građanima, na proslavu bajrama ( ko ga slavi ) i sve ostale i vjerske i državne praznike..
mogu oni davati saopcenja koliko im cejf, ali svi znamo da niko nece doci u ponedeljak , prvi ja PEACE