Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obratite se preko mustafe sarajlica i nvo udruzena mreza iz travnika da i oni pomognu oko prikupljanja pomoci za srdzana i da se organizuje akcija vecih razmjera 062-928-434 mustafa ce vam pomoci sigurno, pozzz
Prestanite s.ra.t na jedan trenutak i obratite paznju na gore napisano! Srdjanu sve najbolje i da sto prije ozdravi!
Bravo momci tako se to radi ,to moze samo Sarajevo i Horde
SVI NA ISTOJ STRANI! SJEVERNA TRIBINA U 16:00!!!!
MI smo divovi.
Sarajevo nije samo klub,to je nesto vise,svetije..
I sad recite Hored ovakve Horde onakve
za Horde zla!
Sarajevo-x je nasa nada, Ovdje svaki dan neko strada, Dolazimo da se svadjamo i bijemo, Da jedni druge ismijavamo, Mi smo ponosne patriote i nacionalisti, Jedino ovdje smijemo dolaziti, U realnosti smo zadnji sljam, Sutimo jer nas je ljudi blam, Niko nas ne slusa, Krijemo se iza nasih ekrana, Od toga nam raste \"banana\", Nas ego pumpamo ovdje, Jer ko ima dovoljno testisa reci to drugdje? Sirimo nasu pjesmu bezrazlozne mrznje prema ljudima, Da bi nasi mladji isli nasim koracima, Ego mi je nesto danas tanak, Zato draga braco i sestre, Upropastimo nasim komentarima jos jedan clanak!