Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puj nabijem na Q Bošnjakistan kad mora u Sarajevu platiti operaciju. Po zakonu.
molim sve, koje zele uplatiti novac,za lijecenje malenog Ajdina, da to ucine na ime majke Jusić(Hasana)Indira, rodj.1975 god.u Raiffaisen banci.Ja sam to ucinila na ovaj nacin, ,jer se uplata na ovaj broj racuna nije mogla izvrsiti.
molim sve, koje zele uplatiti novac,za lijecenje malenog Ajdina, da to ucine na ime majke Jusić(Hasana)Indira, rodj.1975 god.u Raiffaisen banci.Ja sam to ucinila na ovaj nacin, ,jer se uplata na ovaj broj racuna nije mogla izvrsiti.
Ja nisam mogao uplatii. Nisu mu mogli naci racun od oca ili njegov racun
@Cinik: Da ti Dragi Bog da pameti ....
Prestanite da pametujete o tome je li otac trebao ili nije trebao praviti šestero djece - ako ćete pomoći, pomoći ćete ovom jadnom dječaku koji nizašta nije kriv i koji, kao i svako drugo dijete, ima pravo na sretno i zdravo djetinjstvo!
Preporucujem politicarima i drzavnim funkcionerima da ako nemaju iz svog dzepa, razumem kriza je, da prodaju jedan Audi i pare obezbede ddtetu za dalji zivot!Jebem tako drzavu u kojoj ljudi trebaju da traze pomoc preko portala!
Sta ce mu sestoro djece kad nema cim da ih hrani? BIH4EVER!
gorane lijepo od tebe..zadrzi za sebe i ne petljaj se bezze..nemamo druga posla vec pisati bezze ovdje..
Nemojte laprdati ja sam sad poslao pare preko banke sve je u redu .,.neko govori nema imena neko da nemoze ..,.treba probati .,.,
Da li je moguce za inostranstvo da se napravi konto, gdje se moze uplacivati pomocu bank-code, jer pojedine banke za drzave izvan EU ne nude prebacivanje novca preko IBAN/BIC (SWIFT) ili mozda preko Western Union?? ?????
Humanitarni telefon bi trebao da se napravi pod hitno!
neznam, meni je uvijek jednostavnije humanitarni telefon zvati, znam da su nasi operateri nemilosrdni i da veliki dio noca ostane njima ali to je stvarno najlakse i jednostavnije.... ..a kak niko ne moze da utice npr. na bh telekom da se odreknu naknade za vodjenjetelefona, ili da troskovi koje vec i imaju idu na njihov teret, da se vodi kao njihova donacija. Ne vidim stvarno zasto to ne biprihvatili, jer svi jako dobro znamo standard zaposlenika telekoma, da imaju plate vise nego dobre pa neka brate se organizuju pa uplacuju mjesecno po 5km za te troskove od sebe. A vjerujte da bi svijet puno vise zvao, i da bi se puno vise novca sakupilo, ovako postoji u svjetu nekaaverzija od tih haraca, a vecina svjeta je polijena da ide do banke.....
dusa draga . trebamo mu pomoci.
Pozdrav. Bilo bi fino da pomognemo ovome djecaku ali vi koji potencirate ove dobrotvorne akcije morate da nadjete najbolje rjesenje o tome kako se naj jeftinije moze poslati novac na racun tog djecaka. Da bih ja npr poslao 10 Eura mene ce prebacivanje novca iz moje banke na njegov ziro racun kostati jos 10-15 Eura. Stoga vam ja predlazem \'PayPal\' koji nikoga od nas nece kostati ni jednoga grosa, brz, pouzdan i besplatan nacin slanja novca bilo gdje u svijetu. Molim vas da razmislite o tome jer je veoma vazno da osobe kao sto je ovaj djecak dobiju donacije na vrijeme a isto tako da osoba koja zeli da donira novac nemora da placa dodatne troskove i na taj nacin mozda odustane od Akcije. Hvala