Akcija Crvenog križa BiH
0
Pomozite i vi stanovništvu Pakistana
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zeli da pomogne ne trazi uvijek milon razloga da ne pomogne! Eto hajde ne vjerujete humanitarnim organizacijama, ali koliko vas je ikad urucilo neki pokloncic nekom dijetetu sa posebnim potrebama ili eto jos jednostavnije staru robu poklonilo nekome ko nema?? Takvih je i vise nego mnogo kod nas.. Ne trazite bezveze razloge, nego ako imate ljudskosti pomozite nekome u vasem okruzenju, dobro je za pocetak..
Ma ja, pomozi,a sa svake uplate odbijaju nekakav porez. Od svakog poziva na human. telefon operateri uzmu veliki procenat sebi. Necu da pomognem gospodo, izvolite uradite nesto po pitanju ove pljacke, onda cu vrlo rado.
Kao srbi kada vide mjesec i zvijezdu odmah ih strah hvata i hvatace polako.............................
ZNACI HARE SE UKLOPIO U SEMU KO FOL CRVENI KRST HARE HARE TI ZBAS HARE DA SU ONI MUSLIMANI I DA ONI ZNAJU KUR´AN NAPAMET I PREMA TOME NJIMA NIJE NISTA POTREBNO , OSIM TOGA ONI STRAHOVITO SE UZBUDE NA ´´ KRIZ´´ I TO JOS CRVEN
ev trcim da dam pare, da moze Seric napraviti jos jednu vilu sebi ili promijeniti auto cccc Pakistanci nece dinara vidjet od tih donacija, kao ni od svih ostalih
Pa da nasi pohapaju