Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pos'o za policiju. Hajde bogalji nafatajte ove bijednike što uzimaju djeci hljeb iz usta.. Za lijeka vam trebalo. AMIN ☝ Jedina organizacija u koju sam vjerovao. I vidi sada.
Meni danas bila cura pred vratima, mlada, mrsava, ima crnu i dugu kosu, prikuplja pomoc za oboljelu djecu...kako cu od laznjaka znati ko je ispravan i kome zaista treba pomoc?
Ovi su mi uvijek bili sumnjivi
Ovo mora da su srbi jer nema para u rs, propadose ko kauc. Pomozi.ba obavezno da pokrene akciju za njih.
Nista novo, kakav narod takva drzava samo da nam je prevariti. Prevaranti fuj kako mogu da iskoriste neciju bolest
Pa normalno da imaju koristi ovi sto obilaze kafice i prodaju markice, nek obidje 10 kafica prodat ce 50 markica i od toga sebi uzeti 40 a 10 u humanitarne
Nažalost nekom u obraz mogu stati i ovakvi načini zarade
lolovluk na sve strane svasta
Pomozi.ba super stvar. . Ovako če.uništit i malo što valja. 😁🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦😁