Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necete uzeti ono sto je MOJE. Ovo vise nije '92. MRŠ u Srbiju gdje nas ni tamo nece.
Željka Cvijanović je ovim izletom tako mnogo uradila za BiH i istinu o Srebrenici da neće dugo mirno spavati.
Sta god da se desi Bosna će biti Bosna cjelovita
Bolje upucen neki stranac u desavanja u Bosni nego nasa Zeljkica. Rezim zivi u svom svijetu, jedini su uzrok problema, a za sve krive onog koji im na to ukaze. U psihijatriji postoji termin za takvo ponasanje,sizofrenija
Takvo uporno nastojanje da sami sebe prikažu kao genocidan narod , iako to niko ne tvrdi izuzev njih može se objasniti samo teorijom zavjere.Spletkarenjem.Naime Dodik je iz porodice koja je nedavno konvertovala iz katoličanstva.Praktično Hrvat.Željkin djed Mato je bio poznati ustasha u podkozarju.Postoji knjiga svjedočenja koja opisuje jeziva ubojstva Srba kojea je činio .Recimo jednog srpskog civila je ubio krampom.Ne zaebavam se.Živa istina.
sve reče i na kraju treba se poštovati GENOCID.ČITAJTE ovi što sprječavaju GENOCID
Sveopci hroktaji su dokaz nemoci iz manjeg, svijetu nebitnog entiteta kojem se blizi kraj. Uzaludno je sve sto rade.
Biće nam dobro svremena na vrijeme
Samo nemoj da se zaljubiš u mene