Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa studentima koji su unutar BiH?
Štela da odu, štela da se vrate. I onda kad se vrate uhljebite ih u politiku jer nista drugo i ne radi.
A sta je sa samofinansirajucim studentima koji studiraju i rintace da otplate svoje studije.Majku ...
@Vangla I sada su pored svega neki od njih bez posla,doduse njihovi poslodavci ih nisu poslali na neplaceno ali neki su ostali bez primanja...Studenti koji su otisli bez stela, o svom troskubda pokusaju da imaju bolju odskocnu dasku ako se vrate ikada u BiH
Para na paru us na fukaru
Kad imaju pare da studiraju u inostranstvu imaju pare i da se vrate, bolje da ste te novce dali socijalno ugrozenim gradjanima koji nemaju niti jedne jedine marke..
@Walterrorist Kad bi ti znao da pročitas vijest. Blećak jedan ne studiraju u inostranstvu nego na nasim fakultetima a tamo su na razmjeni koja traje 1/2 mjeseca i vračaju se na svoj fax. Razmijem da si plaćen da sve popljuješ iz BiH, ali makar budi malo inteligentni.
Imaju ljudi već oko 800 € mjesečno plaćena hrana itd. Još pomoć treba slati.. .ili vjerovatno sebi prebacujete na neki račun a oni neće kinte videti
Iznad 37.5° treba u izolaciju, ostale puštat iza 8 da šetaju oko kuće.
Odlično.
Bravo. Svaka čast. Tako i treba, svim studentima.