Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ista nego nista. A drugo je biznis sa srbijom
Samo 100.000, a Serbiastan-u 10.000.000. Sve zaboravim da su UAE vlasnici 49% AirSerbia i da im grade po Beogradu... braća po dolarima.
Citam na "Blic.rs" Da su im Emirati obecali milijardu $-osa. Jel to srpska patka za agitaciju prema ostalim donatorima, vidit ce se! Arapi k'o arapi, mudri, uvidjeli u cijim su dzepovima zavrsili milioni donacija 90-tih. Eee, sad Bosnje, mi se kupamo u vodi gdje su nase "vodje" *ebavale i jos, zahvalni smo kad nam dozvole da je popijemo. Al, nije nicija do zore s.. Hvala bogu pa ima pokojni Stjepan Radic praunuka, plus, zivahnog?
Kažu da je papa franjo poslao 700 miliona molitva...
a nama UN salje keksice
Ovo je dikaz koliko je Bosna i Hercegovina usla narodu svijeta u Srce i koliko je voljena i poštovana. Zar cijeli Svijet ima ovoliki respect prema nama i ljubav a politika naša da nas uvjeri da smo niko i ništa samo njihove ovce i krave koje su tu da budnu pomuzite. Bošnjo ustani i reci DOSTA dalje NE !!!!
Kakav polupismeni ruljak i nacionalista....