Ni pravično ni poučno
0
Pomilovanje, funkcionerima radovanje
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM ! Sve to treba tom narodu, rogatom !
Pa pobogu brate cemu se vi cudite !! Vase je samo da glasate za nas i to je vase jedino i puno pravo koje vam niko ne smije oduzeti a za ostalo nema sta da se brinete tu smo mi da to radimo umjesto vas.I nemojte se drogirati,kredita vise nema!!
A ono što je najgore - neki likovi koji su prijavili ove osuđene - su naknadno uhavćeni sa prstima u još većem ćupu meda (još gori finansijski kriminal od onog za što su prijavioli čovjeka) - prošli su nekažnjeno i niko ne piše o njima..... Meni je to najgori dio pravosudnog posla - širiš licemjerje.....
Nisu ni bili krivi - dođi čika predsjednik pomiluje svog zlikovca..... KO meni valja, ko ..... i što ga ne bi pomilovao.... (/sad će neko pomiluj mi ...)
Kakav narod takva i vlast.Odoh iz ovih stopa da se učlanim u sdp ili sda,pa da i ja ukradem barem jedan milion,odležim godinu,pomiluju me i fino na slobodu,i uživanje u stančini od 200 m2 sa 20 prelijepih siromašnih djevojčica koje će učiniti sve za 50 KM.
POD HITNO OSUDITI ONE KOJI SU DALI POMILOVANJE I TO SVE KAZNE SABRATI I DA ONI ODLEŽE. SVI SU ONI KRIMINALCI I H.A.R.I.S. I B.O.R.J.A.N.A. I D.O.D.I.K. I TD.
Ovo bi bilo nemoguće da imamo tv-kanal na \"rvackom\" ili još koji \"entitet\"
Pod hitno unijeti klauzulu u Zakon o pomilovanjima (ako se tako zove), na svim nivoima, da se pomilovanje može dati samo onima slabijeg imovnog stanja, odnosno, koji nisu osuđeni za KD kao navedena u tekstu. Sramota me je kad na TV-u vidim facu \"gosp\" Nike Lozančića,fuj,zgrozim se.
SDP, sta se ceka, gdje su te revizije?
Ona aleja u vilsonovom stvorena za ovakvih.