Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im dragi Allah podari Dzennet,jadna djecica a nije bio niko od nadleznih koji su vodili dom,da su anstradali ili poginuli,strasno djeca ostavljena i da najbolje je jel da se ugase komentari da niko ne postavlja takva pitanja starsno
Napokon neko drugi osim Sda ima priliku da nesta napravi. Necemo da nam bebe umiru. Necemo da ih saljemo u inostranstvo. Hocemo dobru zdravstvenu zastititu. Potrudite se i bar od mene cete uvijek imati glas. Rahmet i pokoj dusi nasim bebama.
Tuga ne odlazi, svake godine ekser u srce... Da vam onaj svijet bude bolje mjesto...
Ovo je takva tragedija i tuga da čovjeku suza u grlu stoji 😔 Počivajte u miru anđeli mali.....❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nema potrebe gasiti komentare. Neka se prica i postavljaju pitanja. Ko je kriv za pozar? Ko je odgovarao? Ko je kaznjwn?
gasi komentare!!!
iskljuci komentare!!!! mozete gasiti onim sponzorusama kad vam plate
@ispaha .....svaki psihopat koji se javi negativnim komentarom, obavezno locirati i nek SIPA takve lomi i vodi u Jagomir! Zelim vjerovati da nema tolikog zla kod nas koliko god ljidi bili pogani.
Na ljepšem ste mjestu mali anđeli ..