Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTU CESTU STE SANIRALI I PRESVUKLI NOVIM ASFALTOM I PRIJE 5-6 GODINA, I, DOBRO SE SJEĆAM, ISJEKLI STE NOVI ASFALT I BUŠILI RUPE NI 10 DANA NAKON ZAVRŠETKA RADOVA! STOKO SMRDLJIVA, KOLILKO LI VAS SE UGRADILO NA 100 METARA ASFALTA?
@DolkleVishe, PA MORAO SE UGRADITI KOSOVAC I TRNDER EFENDIJA NEDŽAD AJNADŽIĆ. DOVEO JE JEDNOG PRIMITIVNOG GLAVONJU DA MU UZIMA PROCENAT.
@DokleVishe, SDA lopovu Ajnadžiću sprema se Zenica zbog svih dosadašnjih marifetluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas je bila u losem stanju ova cesta. Drago mi je sto je sve zavrseno prije padavina i to u jako kratkom vremenskom periodu.
Zaista brza realizacija projekta. Nisam se nadala ovome, ipak sam mislila da ce potrajati duze. Svaka cast ljudima koji su brzo realizovali sve ovo.
Sve pohvale za ovu opcinu koja zaista iz dana u dan uvodi nove projekte, sanira saobracajnice i radi na boljoj infrastrukturi u centru.
Jako brzo sanirano i svaka cast jer ipak je to centar.
Saobracajnica koja je u centru grada i svakako da je i bilo potrebno da se sanira.
Odlicno sto se saniraju ceste!! Opstina Centar bas radi...
Za sve treba strpljenje.. hvala Bogu pa se radi!
Hvala Općini Centar na uređenju!
Ovaj dio ceste je bio katastrofa, i trrbalo je da se sanira jer je u samom centru grada i veoma je prometna, svaka cast nacelniku
Stvarno nas nacelnik covjek koji je dosta toga pokrenuo, radi i vidi se a gradjani zadovoljni to sigurno provjereno
Ma bolje da se nesto radi i gradi, meni je bas drago sto se nase ceste saniraju to se tsko radi u svim metropolama
Svugdje u svijetu se radi i gradi, ceste budu zatvorene mjesecima, nas narod se odmah buni, pa budite sretni sto se nesto radi, bravo nacelnice
Radovi se priblizavaju kraju svaka cast nasem Centru
Trotoari su generalno u lošem stanju, trebalo je to sanirati prije samih padavina i drago mi je sto je tako!
Sarajlijama i normalnom svijetu je uvijek drago kad se nesto pozitivno i dobro desava u ovom gradu, drago je i svakom iole emancipovanom bicu nebitno odakle je doslo, samo ogranicen ljudima i njihovim pogledima moze biti minus u necemo sto ovaj grad cini boljim i ljepsim