Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Ova godina je rodna i treba pomoci svima koji sebi ne mogu priustiti to.
Svaka cast ovim ljudima.
Allah vas nagradio. To se nikad nece desiti u Evropskim zemljama
Za svaku pohvalu!
Poruka za Rager 03 i Kripid : Јehova ili Jahve ( hebrejski nema samoglasnika יְהֹוָה iili JHVH ) značenje riječi " On prouzrokuje da postaje " . Isus ( aramejski ישוע Ješua ) značenje riječi " Jahve spasava ". Allah (arapski: الله Allāh) značenje riječi " Jedan Jedini Bog koji je dostojan da bude obožavan ". Iz ovog se vidi da 1. Svi vjeruju u jednog te istog Boga koji se izgovara različito u drugim jezicima. 2. Božije ime nije kao naše Petar, Ante, Safet nego ima svrhu, nešto govori o Božijoj ličnosti pošto Boga ne možemo razumjeti ove riječi nam dočaravaju ko je on zapravo.
Dopuna Jehova srp. JHVH ili hebrejski nema samoglasnika to znači "On prouzrokuje da postaje". י (yodh) ה (heh) ו (vav) ה (heh) to jeste se spominje u Tori i Starom zavjetu preko 7000 puta i ima jedan totem znak ovdje se ne može to vizuelno prikazati.
Dopuna Jehova srp. JHVH ili hebrejski nema samoglasnika to znači "On prouzrokuje da postaje". י (yodh) ה (heh) ו (vav) ה (heh) to jeste se spominje u Tori i Starom zavjetu preko 7000 puta i ima jedan totem znak ovdje se ne može to vizuelno prikazati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast poljoprivrednicima koji ginu radeći a šta dobiju od toliko rada sami Boga zna, subvencije nikakve ili ih nema, nemaš gdje da prodaš, da staviš na papir šta uložiš i na kraju ako ostaneš na nuli na konju si a redovni i u minusu si. Kakvo je vrijeme došlo moći će da dijele sve živo jer nemaju otkupa poštenog. Svaka čast ljudima velikog srca ali sačuvajte malo paradajza za ove naše političare ;)
ovi poljoprivrednici stalno nesto placu. ja ne kontam hrana je tako skupa a potraznja z istom uvijek postoji a ovi nasi poljoprivrednici imaju problema sa plasmanom ...malo mi je to nejasno ..ili platite menadzere da vam nadju trziste ili se educirajte ...motika i prodaja nemaju previse veze jedno s drugim ....i da ..u svakom slucaju super stvar sto ste na ovaj nacin obezbjedili barem malo publiciteta
ako nista drugo bar ce cijene sniziti na ovaj nacin :)
svaka cast dobrim ljudima! dabogda im se dobrim i vratilo!
Nek ih Dragi Allah dž.š. nagradi, svaka čast !
jesam li rekao Allah ce ga nagraditi ili Allah nek ga nagradi.. velika razlika.. Nisam rekao da ce ga nagraditi vec se nadam da ce ga nagraditi, a Allah je stvoritelj svemu pa tako i onima koji u Njeg ne vjeruju.
Estagfirula
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobrim im se vratilo
sto niste pomogli i hudnjaka Tihica i onog drugog, neznam kako ce izdrzat sa ovom pomoci od 12 000 KM, jer stvarno su im plate mizerne
Pa vi blatite ``seljake``...a oni najpostenije zaradjuju svoj hljeb u BiH. Jos i redovno pokazuju svoju humanost. Respect.
nece ovo Zilha na pijacu poslat ba, super akcija.
E na sta se vi sarajlije spale..pa vi ste sirotinja mrtva
lakse malo dijete nadrkano
Ovo je super, al na žalost krajnji korisnik od ovoga ne vidi ništa, malo će zamazati oči kamerama na pultu glavne kuhinje, a čim se svijetla pogase ovo ide na pijace. Dok sam bio mlađi volontirao sam u ovim kuhinjama pa znam kako ti poslovi idu. Ovi u glavnoj kuhinji ce mozda dobiti po bananu, dok ce ovi u podruznim kuhinjama dobiti jedno veliko nista isto kao i za Bajrame Božiće i ostale praznike.
Bravo, svaka čast!