Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijanovic je sporazum o kreiranju programa poticaja samo s njegovim stranačkim kolegama Avdom Muslimovićem i Mirom Pejićem, koji predvode Savez poljoprivrednih udruženja FBiH odnosno Udruženje poljoprivrednika u BiH. Međutim, Lijanović nijednom riječju ovo nije demantirao niti je objasnio zašto je sporazum potpisao samo s udruženjima na čijem su čelu istaknuti članovi NSRzB-a.
Nije Niksic kriv za sve protuzakonite radnje koje je Lijanovic radio, pa se kasni sa ispalatom poticaja, sigurna sam da ce premijer sto prije rijesiti ovu situaciju u njihovu korist.
da su na lasvanskoj petlji dame noci odrzale protest to bi i shvatio,