Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOTAKLI SMO DNO ŽIVOTA! VLASTI, NESTRUČNE, NESPOSOBNE, KORUMPIRANE, AMPUTIRANE, SU JEDINO NA POVRŠINI, A NAROD I DRŽAVA JE NA DNU U CRNOJ RUPI. OČITO JE DA NAS NAMJERNO I SMIŠLJENO UNIŠTAVAJU. OČITO JE DA SU DRŽAVU I NAROD OSLABILI U SVAKOM POGLEDU. MOŽE LI BITI GORE? JA KAŽEM DA MOŽE I SIGURNO ĆE U BLISKOJ BUDUĆNOSTI BITI JOŠ GORE. :( SRAMOTA JE DA NAM JE POLJOPRIVRIDA KOJA SE BAVI PROIZVODNJOM HRANE, STRADALA ZBOG NEISPRAVNE DRŽAVNE POLITIKE. SAMO NA PROIZVODNJI HRANE SMO MOGLI DA IZVUČEMO POZITIVNE REZULTATE.
Cirkus sto dijelit u sarajevu , dijelite u topcic polju srebrenici kaknju , sarajlije cijede drzavu i vi im jos dijelite dzaba
Sto dijele u Sarajevu ? Mogli bi za promjenu nesto od tih svojih proizvoda podijeliti u Zenici.
Ma nista dati SA sljakatorima.
'ebem ti nasu politiku...
Bojkotovati srbske proizvode i kupovati domace! Sladja je nasa sljiva nego njihova lubenica
a hrvatske?
Za marko ka Nije ni ljeb nego hljeb! Namjerno napisano srbske da me i vi razumijete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto nek ste sarajlijama dali mufte dok u TK 50% ljudi jede jedan obrok dnevno. para na paru....