Granična policija nije obaviještena
0
Poljoprivrednici oba entiteta danas blokiraju granične prelaze
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto blokirati gramicne prelaze i puteve! Sa tim nece piboljdati stanje kod sebe a neduznima ce nanijeti poslovne gubitke i onemoguciti normalan zivot!! BLOKIRAJTE LAKTASE I SIROKI BRIJEG ODNOSNO LIJANOVICE I SNSD-ovi OSINJE GNIJEZDO! BLOKIRAJTE SVA SJEDISTA STRANAKA TKZ. SESTORKE I IMOVINU NJIHOVIH VODJA! BLOKIRAJTE IMOVINU I MOGUCNOST KRETANJA SVIM FUNKCIONERIMA. JEDINO TAKO MOZETE OCEKIVATI OSTVARENJE SVOJIH PRAVA. Neblokirajte zivot poslovnim ljudima, ljudima izvan politike, ljudima od kojih i poljuprivrednicima i politicarima dolaze novci i puni se Budzet!
samo vi blokirajte j.e.b.o li vas lijanović. Niste se smirili dok ga niste doveli na vlast a sad vas ne j.e.b.e ni 2%
Meni je dobro ja imam sve i sve vam uzimam i ko vas j.ebe a vi sto nemate federacija vam je kriva...VAS MILO DODIK
ja da sam na njihovom mjestu traktorom bih produzio na more... :(
Podržavamo sve akcije koje blokiraju vještačku tvorevinu zvanu pih!
Drugovi zasto panika, pa sdp i sbb su na vlasti sve ce to biti rjeseno, oni koji budu glasni odose na goli otok, oni koji budu mirniji a strajkovali, oduzimaju im se sve masine, pa sta vi mislite da mozete snama tako, vi ste nas birali i nema strajkova, nemoj da sbb aktivira svoje kriminalce ili sdp svoje reketase pa da vas oni smire, vi ste nas birali i sad hocu pjesmu da cujem: \"ovo nam je nasa borba dala, da imamo zlaju za reketara\", Glasnije ne cujem vas.
Ivanković L o j a n o v i ć: Ma ljudi, strpite se malo, imam dobar projekt, zar ne vjerujete meni i mom prijatelju Zlajogluu koji me je i doveo u Vladu, pa nas dvojica smo oličenje poštenja?!
@zli ti ces srbima reci da su genocidni?? pa biti musliman u bosni znaci samo po sebi da si od nekih zlocinaca, izdajica i bijednika nastao... to je tek genocid..... i zato , poklopi se tim klempavim usima
Oj majko !
ko ce drugi praviti probleme nego fasisti genocidasi vlasi!Dosli trazit sadake od G.AZDE BOSNJAKA u Sarajevo ...idite DoDicku j.e.bo vas on stoka ciganska srpska
Hajmo braco dizite revoluciju. Zbog ovih svi govana nece ni kisa da pada. Vrijeme je i Vam aje iz guzice u glavu udarilo.
I ja bi da imam traktor
A ko će počistiti balegu kad se raziđu ?