Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba kopajte te njive i tisu
Mozete vi prorestirati koliko zelite. Ja cu vas zajhedno sa bracom i mojom strankom varati dok god mogu. Jerko Ivankovic - Lijanovic
Eto sad svi bi trebali izaci koji se osjecaju imalo nesretni u BiH,nezadovoljni svojom bjedom i siromastvom,nezaposleni,penzioneri,demobilisani al jok draza mi je kahva moja i cuclanje iste po vazdan i gledat sadake kakve ugrabit.
smo crvene, i sad imamo ovo...
Ako srusite vladu nacekat cete se dok vam neka druga vlada isplati, a i ovako je sve upitno jer nama ne smiju plate da budu smanjene.