Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politika iz karađorđeva i danas je itekako živa...pa pratiš li dodika i čovića, moj suljo? a to da neće uspjeti si u pravu! nije uspjelo \'92-\'95 pa neće ni sada, kad je bošnjčki i probosanski faktor 1000 puta jači nego \'92!
ovako bošnjaci idu u europu: http://www.vitez.info/index.php?option=com_content&view=article&id=2322:vitezinfo-u-posjedu-tonskog-zapisa-i-fotografija-sa-skandaloznog-konstituiranja-vlade-ksb&catid=72:sredinja-bosna&Itemid=416
ovako bošnjaci idu u europu: http://www.vitez.info/in dex.php?option=com_content&a mp;view=article&id=2322: vitezinfo-u-posjedu-tonskog- zapisa-i-fotografija-sa-skan daloznog-konstituiranja-vlad e-ksb&catid=72:sredinja- bosna&Itemid=416
ma nije frka dac cemu hrvatima entite a od rs cemo napraviti jos 3 entiteta. tako nek ih bude 6. sve je upitno osim bih, a pogotovo rs. hajte pocnite vise sa brikadama pa da oslobodimo banja luku, tj. nastavimo tamo gdje smo stali.
Neće suljo, tako je, dobiti ćemo izolirani Bošnjakistan, tj europsku palestinu.
Najzad \"u sridu\" gospodine Tihiću.
Ova vaša konstatacija je presudna gosp. Schmidt : Nema nikakve sumnje da sve zemlje regiona imaju i moraju imati evropsku budućnost, samo ako to one žele\", kazao je on. Ali oni to NE ŽELE !!!!!
Politika Karadjordjeva je uspjela bolje nego sto su njeni protagonisti Milosevic i Tudjman mogli i zamisliti.Izvrseno je etnicko razdvajanje naroda po teritoriji BiH,izvrsena je etnicka podjela BiH naroda u socioloskom smislu.Izvrsena je etnicka podjela naroda u politickom smislu. Jedino je ostalo da se te podjele verifikuju REFERENDUMIMA i i zamisao Karadjordjeva-ZAVRSENA PRICA. Ko ne vjeruje u ovo neka ode u Mostar,Livno,Banjaluku, Tehersarajevo itd..itd.. ,pa neka se uvjeri !
TVOJE UCJENE PROĆI NEĆE,ZASTO MISLIS DA SI TI TAJ KOJI ĆE SE SLUSAT? AKO NEUVAŽAVATE VI NAS NI MI NECEMO VAS. GINULI SMO ZA SVOJA PRAVA KAO I VI ZNACI SAMO RAZUMOM I UVAŽAVANJEM MOŽEMO NAPRIJED ILI ODLUKA O NOVOJ PRILICI ZA DISOLUCIJU SE SAMO ODGAĐA.
vidi naseg suljage,momcine,kako li tek izgleda kada ima orgazam,
@me Pa naravno da me boli što će mi djeca odrasti u državi u kojoj vlada koalicija boljševika lagumdžije, kriminalca lijanovića i crnokošuljaša jurišića potpomognuta malim izetbegovićem, goebelsom bakirom i uličarom komšićem. Mislim da bi svaku normalnu osobu ovakva istina trebala zaboliti.
Smrdljive b.a.l.i.j.e.s.i.n.e niti jedna politika ne moze uspjeti ,jer sa vama niko ne moze da se dogovori ,vi hocete samo Islamsku drzavu djamahiriju u sred evrope i cudite se sti Hriscanski narodi na to ne pristaju !
@istina boli....da tebe ocito
Vidi Sulje hehehehhehehehehheehe prvi u Bosnjaka :)
pa niko vam ne smeta da i dalje budete go.vna.
politika iz karadjordjeva nece proci rece suljo i pojede karadjordjevu sniclu