Duguju partnerima, ali i državi
0
Političke partije na sudu zbog neplaćenih računa
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeme im se zatralo..
Fahro je tek poceo, sacekaj malo, sumnjam da ova bolest nije zarazna :)
izgleda da jedino fahro izmiruje obaveze. niko ga ne tuzi
Stranke i ne treba da placaju racune, mi cemo placati za njih, jer mi postojimo zbog njih, da nije njih nas nebi bilo, oni su nam donijeli demokratiju i oslobodili nas komunistickog mraka. Mi postojimo da bismo glasali za njih i da bi oni dobro zivjeli ko sto su i zasluzili. Zivjele stranke.
dug zaposlenicima stranka (jeftinoj/neplacenoj radnoj snazi) nije uziman u obzir jer se ne moze prebrojati... nema vece bagre!
P.S. Kad se vratimo u septembru sa zasluženog odmora opet dižemo cijenu kruha jer para više nema
čudi me kako malo komentara
Šta hoćete moj napaćeni narode. Daćemo smo vam kruh 15pf. jeftiniji od petka a mi odošmo kolektivno cijeli august na zasluženi odmor. Narod zna
ovdje se ne razlikuju svi isto kradu !! tu nema nacionalnosti dje su mogli uzeli su lopovi!!! napolje !!
Lako je njima odplatii dugove, jadan narod mora za MMF i druge vracati kredit.