Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste likovali vi SDP-ovci a covjeka ni duzna ni kriva hapse, doce i vama kraj domaci izdajnici.
Pa nisu ga priveli bez razloga, što nisu nekoga drugog priveli?? Daj ne laprdaj, uostalom ništa ne znamo dok ne bude završeno u potpunosti, ovo je zbrka neka, kopka se ispod površine i svašta se iskopka
'Zloupotrijebili su zakonsku mogućnost lišavanja slobode i zadržavanja od 24 sata. Cilj je bio da me se onemogući da pred Tužilaštvom BiH dam izjavu na okolnost krivične prijave koju sam zbog ratnog zločina podnio protiv direktora SIPA-e Gorana Zupca. To je razlog mojeg hapšenja'', kratko je kazao Mehmedović
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki iole upuceniji covijek u istocnoj Hercegovini zna da je Goran Zubac mafijas broj jedan. Zubac je kontrolirao sve na tromedji BiH, Crna Gora i Hrvatska. Sva kradja auta, trgovina drogom, cigarama, ljudima itd je isla preko Zubca.
Čuj potpisuje Blažo Stevović, registrovani narkoman i pedofil. Sramota kome se daje na nekom značaju. Šemso će u ćorku prije ili kasnije.
jos jedan pokusaj Srba i balija (citaj: Bosnjackih izroda) da se slomi kicma Bosnjacka i Bosanska. 1983 je tadasnja vlast hapsila Bosnjacku elitu isto kao i danas - a dobar dio balija je i tada aplaudirao i kleo se u Titu i JNA, koja je nekoliko godina poslije napravila genocid nad Bosnjacima. Dokle vise??? Najvece razocaranje je ministar sigurnosti Radoncic, kojemu se u kratkom periodu desavaju dva ogromna gafa (Budimir, Mehmedovic) a on nece barem da kaze da je nesposobnjakovic - a bilo bi kulturno da podnese ostavku.
@snikers..........izmedju ovih redova se vidi da si ti (SDA) propala, daj nam protumaci zasto SDA potpisa Dayton, da nije morala da ostane u fildzanu tamo ,ali stoji da je prodala svoj muslimanski bosnjacki narod pola Bosne i njihovu imovinu a nije ih pitala....!
@mocartbl Ne znam koje si ti godiste i da li si bio na najvecem sajmu traktora u svijetu Banja Luka '95 tzv. traktorijada. Ali, posto Amerikanci hoce da su prvi u svemu, nisu dali da se sajam nastavi. I tako nastade republika Šumska nadaleko poznata po traktorijadi o kojoj ne govore samo njeni stanovnici...
Sa svojim bezobrazlukom i licimjerstvom i što trče u prve safove SDA-ška vlast ogadi poštenim ljudima i odlaske u džamiju.Čovjeku baš muka kad ih vidi u prvim safovima da voli ostati kući nego se sa takvim licimjerima i bezobraznicima se miješati po džamiji. Ivo Andrić je napisao istinu o vašoj vlasti, kako tada, takvi ste i sada SDA-ši.
Pa Zupca ne će ništa zaboljeti dok ga Šćepo pazi! Fahro je već morao da da ostavku!
Kad se ovolika halabuka diže, budite sigurni da se nešto veliko iza brda valja.
očigledno je sve politika.E sad ko će politički nadjačati.SDA nije za potcjeniti jer je "uhljebila svoje kadrove" ali i drugi nisu za potcjeniti u svojoj želji da politički potuku SDA i da je pošalju u istoriju.
Kao i u većini priča u BiH, i u ovoj su svi krivi, od Šemse do Zubca. Sve što jedan o drugom kažu je istina, a sve što o sebi kažu je laž. Tako to kod nas ide kad se mafijaši ili politički mafijaši prepucavaju.
Ovo su samo bili probni baloni zločinca zubca, prije pokušaja hapšenja generala Dudkovića!
Cilj je slomiti kičmu Bošnjaka sve se odvija pod supervizijiom američkog ambasdora. Amerikanci imaju novu definiciju demokratije za većinski muslimanske zemlje: "demokratija je vladavina većine u kojoj ne smiju pobijediti islamisti". To se najbolje vidi u Egiptu gdje su legalno izabranog predsjednika i vladu skinuli sekularisti i kopti(kriščani) uz pomoć Vojske koju finansiraju SAD. Inače u Egiptu MB nikad nije uspijelo oformiti parlament jer čujte sad ovo "ustavni sud smatra da imaju previše poslanika". I u Turskoj su pokušali skinuti Erdogana i dovesti Kemaliste (komunisti) uz veliku pomoć Kurda. Koalicija za hapšenje Bošnjaka drugi dio. P.S Pozivam SIPU da me uhapsi, Bošnjak sam.
Ne ne ti si poturica oli ti balija.
mocartbl Veci si ti Turcin od danasnjih Turaka. Pitaj svoje zenske pretke zasto.
Ja vjerujem Radončiću da će još hapsiti...Valja odražti predizborno obećanje a Radončićeva "besa" je jaka ko zemlja."Besa" se ne smije pogaziti a Radončić ima i volje i želje da održi predizborno obećanje.Izbori su se približili, još samo 14 mjeseci do izbora a mi čekamo ta najavljena hapšenja mafije o kojoj je naš poštovani ministar bezbjednosti govorio u svojoj predizbornoj kampanji.
amko! Opet ista kuhinja SDPnjara! I dalje pravis smutnju ovdje na forumu. Daj, covjece, shvati vise da je Zlogumdzija danas popu..o! Opet su patrioti pobijedili! Hajde sad idi tamo ceka te slanina lojava za Posrbicu bosnjackog.
Ti si neka žešča blentovina,u prvi mah sam pomislio da se šprdaš sa brabončićem,kad ono ti njegov ...............!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači bit će još hapšenja? jupiiii..
Jeli fahro platio porez na ono prometovanje sa AVAZOM ? Ostao je dužan državi bar pedesetak miliona, para, poštenja itd.
Čuj Džaferović? Pa tom čovjeku je mrsko da priča, a kamo li šta drugo