Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sada ce konacno biti u stanju da jedni druge razumiju.....
Sad treba zaposlit par stotina Sidrana da ubacuju h u svaku rijec hrvatskog i eto dobijes bosnjacki , tj bosanski a sta sa hercegnjacima i hercegnjackim jezikom ili hercegovackim , ...
ok Bree zrakomlatu😂😂😂😂😂
hebe te fra Slavoljub Bošnjak 😜
Jeb... ti nas dok je god ovako...
U tekstu je 20 puta navedeno bošnjak, bošnjački jezik...našaa država ....kao da i sami ne vjeruju u to
To ti je kao s gej lobijem. Provlacenje odredjenih pojmova sto vise i mantranje da bi ljudima postale uobicajene i da bi im se usadile u um kao cinjenica, iako vrlo cesto nije. To je slucaj s Bosnjacima i ‘njihovom’ zemljom BiH, kao i poistovjecivanje narodnosti s drzavljanstvom u svoju korist.
U tom dijelu čije zemlje????? Hahahah....luđaci u Sarajevu
Majorizirane Mosnje 😅😅😅😅😅😅
Pa ni u srednjoj Bosni se ne uci hrvatski, samo bosanski jezik. Ja to osobno nikad nisam ni smatrala diskriminatornim, niti da ga je uopce potrebno uvodit jer svi svakako imaju slobodno pravo odabira. Ali ok… nekom valjda jest.
hahaha uci se u Srednjoj Bosni ono sto zelis od 3 sluzbena jezika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)