Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi iz SDA mislimo na mlade i na našu rodbinu , gospodina Halila Sulejmanovića , inače dobitnika Zlatnog Ljiljna i drugih visokih ratnih odlikovanja, koje je dobio igrajući Counter Strike , smo postavili na mjesto predsjednika Udruženja Veterana rata 92-95 !!
Mi iz SDA nudimo svima zaposlenje u institucije BIH na svim nivoima uz simboličnu novčanu naknadu koja se kreće od 10.000 KM pa naviše.
@AmirZukic O pašaaaaaaaaaaaa , jesu li te to pustili ? Samo da znaš , bio sam ti na mezaru od kobile ... baš lijep nišan , ko je radio?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Yebote pa svi imaju po sto sekretara i savjetnika
Pa nece zaposliti mene ... preci im je rod. Hajde bgt sto moraju biti kvalifikovani za to sto rade, najmanje je bitno da posao znaju.. bitno da im plata uredno lijeze.
Čim postanem predsjednik prva si na spisku za državni posao ;-))
haha Zmajce i odmah cu zamoliti lijepo za sve povlastice... mobitel... auto... odvojeni zivot... regres... ih ima toga i previse da nabrajam.. ne bi moglo stati sve u koment. Znas kako to ide 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ili je inces rodbina ili su biseksualni ljubavnici i ljubavnice koji dudlaju od portira ka vrhu. Bosanska politika.🖕🙊🙉🙈🖕
Podojite djecicu i unucice VINKRISTINOM dok se po mosnicama i vaginama ceskate u tim institucijama... zele vam civilni invalidi🖕🙊🙉🙈🐒🐒🐒🖕
Kenan Vehabović iz Male Brijesnice vam je sekretar PS BiH pa vi vidite...
pa to je normalno kod nas.... izadje ministar i kaze od kad je on najvise je zaposleno mojih ..znamo koga...
"Političari nastavili sa zapošljavanjem rodbine u državnim institucijama" A zar su prekidali???
Sve ko fol borci a neznaju da su svi izgubili. Htjeli smo nacionaliste sad smo ih dobili zahvaljujuci amerikancima, bas vam hvala.
Sve gola fukara jad i bijeda......kurvini sinovi.
AKo je precednik udruženja boraca 1993. godište... dajte da i ja dobijem kakvog ljiljana, imam 7 godina iskustva u CS 1.6, bio san na turnirima, imam tespih na m70 okačen na skinu
A JA .....
Koji šljam od ljudi . . . ? ? ? Ali najpogubnije je to što smo mi evo sad doznali za ta zapošljavanja i normalno bi bilo da svi ovi neregularno i nepotisički zaposleni dobiju otkaze, ali jbg. . - N E Ć E . . . ! ! !
OVO DA ISKORISTE JOS MALO.PROTIVNIKE SAKAMA I BOMBAMA A ISTOMISLJENIKE UHLJEBITI A SPOSOBNI I OBRAZOVANI MARS VANI
Na ovaj stvarno bezobrazni i bezobrizni način političara, BH Tužilaštvo bi trebalo da podnese krivične prijave i uvesti zakon, da onaj tko zaposli rodbinu da odgovara od 20 god do 40. Čak bi uveo i smrtnu kaznu ovim monstrumimam što nam zrak zagađuju svojom uhljebaškom politikom i samim svojim odvratnim prisustvom.
slazem se 👍
Sto da ne, i ja bih iskreno 😂😂
Zaposlen/a u pododsjeku odsjeka sektora komisije pri ministarstvu... Pa jbte ima l' kraja toj birokratskoj hobotnici. Sve smo im ovo mi omogućili i hvala nam, odma' da znate!