Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crno nam se piše več odavno sa ovakvom strukturom na vlasti , ali \"ovca\" tj dobri bošnjo trpi i šuti. Zašto?
Po meni najveći krivci za stanje su inspekcije. Šta kaže, oni zapečatili, ovi otpečatili. A gdje su sankcije za to djelo.Jedva se izvukli izkancelarije, započeli i nezavršili svoj posao. Ovakvo stanje je u cijeloj Bosni. Inspektore ugradit ćeš GPS i šta ćeš uraditi onda. Gledati i uzimati platu i mito.
Samo u Bosanskoj Krupi ima preko 10 nelegalnih kamenoloma koji sasvim normalno rade. Nikome od lokalnih vlasti to ne predstavlja problem jer su vlasnici kamenoloma u sprezi sa općinskim načelnikom. Ovaj načelnik je iz SDP-a a poznat je po nadimku \"10 %\"
Glup si ocam..
Sad je na redu ova banda iz USK, ide metenje od strane SDP i SBB, hajmo SDA-vci,pakuj te kofere i fataj te se babe
nek\' se krci
STOKA SELJAĆKA
sta je to legalno u nasoj drzavi???
Ja sebi prdonje sebi,ja obicnom kasikom oni kasikom od bagera ..
predug vam tekst pa mi se ne da citati. u svokom slucaju, u naslovu je sve receno. i sta sad? kome vi ovo pisete kada je narod rasuto stado. nema pastira. eh, ovce moje, pasite i dalje jeftinu travu i zivotarite. volovi okrecu razanj.
Ma yebes kamen imamo ga fala bogu i za izvoza, a umjesto da nam zahvale što od brda pravimo oranice oni bi još i da im plaćamo koncesije. Kada se spuštate iz Rakovice prema Kiseljaku vidite ono brdo što smo prokopali i smanjili ga radi provjetravanja i bolje klime. Niko nam nije rekao ni hvala.
Ugradićemo mi GPS u te kamenolome i u svakom momentu ćemo znati gdje i koliko se kopa. Sve će mrežno biti uvezano sa glavnom bazom.
Meni Stvarno ovo, ova struktura vise ne ide u glavu. A pogotovo raja jobs sjedi po kaficama. Pa hoce li ikome pasti napamet pa da se grupa ljudi organizuje. Pa da pritisne mlade da se svi dignemo protiv ovakvog rezima jer ovo vise nemoze ovako! Ja se samo nadam da ovo ludilo nece trajat 100 godina:(
isto radi haso pekusic u mostaru
volim Bosnu, ali ovako više ne valja, neka se ona nama fino raspadne i sva propadne da samo ime ostane, promjenjen je mentalitet naroda tako da vlast nije bitna jer ko god da dođe gledat će samo sebe i bit će isto...zato raspad države BiH, pa ili će svi imati kako zasluže ili nek nema niko
Pare ´pare ´pare ..ljude kvare, To se zove patrioska pljacka svog naroda ! Lopov ti je demokrasko zanimanje.