Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko poznaje Vikića lično, zna o kakvom čovjeku je riječ. Opet, treba sve ispitati i suditi mu pošteno, tako da izađe čistog obraza sa oslobađajućom presudom.
@laser008 Atifa Dudakovića ne poznajem lično, niti sam rat proveo u Krajini da bih znao sve detalje. Znam koliko i ti. Ti iz svojih propagandnih medija, ja iz svojih. Mada, da je postojalo dokaza protiv njega, do sad bi već bio u Haagu.
Zašto se nisu ovako branili uhapšeni u Orašju i oni su se borili protiv srpske vojske. Ne treba samo svoje braniti i dizati u heroje, a ostali su svi krivi. Tko god je nevin, ne mora se bojati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi smo uz Dragana Vikica.
Za razliku od mnogih drugih branilaca Sarajeva u početku kojima se pripisuje trgovina oružjem, pljačka, šverc, nekakve tajne službe... za specijalnu jedinicu Dragana Vikića nema nikakve mrlje i oni su ponos Sarajeva.
Kriminalac i pizda od kojeg su Bošnjaci napravili mit i legendu da bi se po potrebi mogli predstavljati kao multietniĆari.
ili heroj sa damu ko Vlasic od kojeg su Bosanci i Hercegovci napravili mit da bi mogli prezivjeti divljacki napad separatisticke-pravoslavne-cetnicko-djikanske bande
aham, bio zapovjednik pri miliciji, golemog kriminalca :D Jel to i Divjak kriminalac? Tifa? Potomci familije Princip? Elvis J Kurtovic? Sejo Sexon? Gino Banana? Svaki pravoslavac u Sarajevu Kriminalac :) I ja ocito!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čivjek je profesinalni policajac...visoko moralan veliki patriota..dobar komadant i čovjek...nemaju se čime drugo baviti nego da prave momke i patriotre maltretiraju po sudovima.Ovi pritisci su prevršili mjeru..Političari što nisu mogli završiti ratom pokušavaju da njbolje sinove Bosne okaljaju..Nećemo vas dati po bilo koju cijenu...
ponesi zastavu, od Bosne Vikuću! Bosanski sine, uz tebe smo!!!
Sramota nista vise covjek ziva legenda da je neko drugo vrijeme vec bi imao svoju bistu na bascarsiji al et znas nas j..o nas
Svi na ulice...
I sta ce se postici izlaskom na mirne proteste? Samo gubljenje vremena , to nista nemijenja.
Dragane, vrijeme je da očistimo našu čaršiju i čitav Šeher! Prodadoše nas za svoje, porodične i Poljinske minderaške interese!
pa dobro ste je očistili,nema hrvata ni za lijeka,a što nema hrvata i srba pa vi ste očistili i sarajlije su pobjegle prijeratne od vas seljobera što je sda naselijo.
@banjelacic - ko vam je kriv - slušaliste krajišnika i bobana, a onda magla! Kriv vam je SDS i HDZ! Šta fali onima koji su ostali? Pričaju po neki da im je ovako i onako, što ne odu? Nema boljeg od ovog komšije! Kada dođu u Srbiju nemogu očima da ih vide. U Hrvatsku vide ih samo ako imaju para. Sve ostalo se ne pika!
Objesiti smeće za jaja!
Dragane kralju samo naprijed uz tebe smo
Vikić je zločinac.
mozga... Ratni zločinac je onaj ko te napravi takvoga!
Ti pripadnici JNA su bili agresori na nasu drzavu i nas narod. Sad hocete reci da su ti zlocinci bili zrtve - a nevini civili i ljudi koji su branili svoj narod, grad i drzavu da su bili zlocinci, mrs u p.m. Podrska Vikicu i svim onima koji su stali u odbranu svoje zemlje.
E zato sto ste lazljivci sa vama nikada nece biti zivota. Agresor je JNA koju ti je ćaća izdajica sluzio, djeca od 18 godina koja nisu znala ni sta je u pitanju?Linjavci jedni kukavicki, lazljivi..
@Raskrinkavac1 - Djeca su kolateral vojni - guzonje, sa dvostrukim širitom su ih bacila na ulicu i posavjetovala, da kao Srbi moraju da se " pokažu" U ostalom kako može kolona koja napušta tuđu teritoriju, da sa sobom ima naoružanje.? Tako naoružani su odmah postali vojna meta i odlično su prošli. Prvi započeli kavgu i sada ispravni. Gvero je sve rekao!
srbi ili tačnije vlaška paščad su jedine genocidne zveri i jedini zločinci na Balkanu a i to uz oružje J N A jer inače su strašiva bagra za rad u šumi.
Znamo koje bio handzarlija, austrougarsko pašče a prije toga i poturica... Naravno, sve ratove izgubili...
@Raskrinkavac1 - koje je ratove Srbin dobio - počev od Maričke bitke? Nabroj pošteno!
Dragan Vikic jedan je od nas!
Ostavimo pravosuđu neka ono odluči o ovom slučaju, jer ni jedan ratni zločin ne smije ostati ne kažnjen, ma ko ga činio i u ime čega ga činio.Ženevska konvencija je jasna. Ne daj Bože rata, ali za svaki slučaj, neka svi znaju da ni jedan zločin neče ostati nekažnjen, pa ma ko ga počinio...ništa se sakriti više neće i nesmije. Dragane heroj si, branio si Sarajevo, ali trebao si zarobljenike ili mijenjati ili zatvoriti, jer akosi ubio, ubiti svezanog čovjeka je zločin.