Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prate zato kalman, pink, grand....te gdje se sta moze dzabe popiti i pojesti
sve dok su likovi ko bego gutic, (do skora) nacelnici policijskih stanica, nema tu mjesta napredku. da mu kazes username od provajdera od kojeg uzimas net, opet mu nista nebi bilo jasno, jer panj je panj bez obzira na sve!
*napretku!
Haj sve to, sad je ratni profiter Huso Maljutka Topčagić (nadimak dobio po prodavanju maljutka ARBIH četnicima) ministar nesigurnosti TK.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Većina kolega, i ja osobno, dijelimo mišljenje da čim prije trebamo početi pratiti svjetske trendove u korištenju društvenih mreža.
Pa naša policija nema para ni za osnovnu opremu. Čuj da otvore twiter ili FB profil i komuniciraju sa građanima. Ko? Klocevi koji ne znaju ni šta je kompjuter. "Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona ima kreiran profil na Twitteru koji je prilično ažuran". Šta to znači? Osvježavate profil svakog Četvrtka?
lik slika ferarije, audije, šta sve ne, a vodi se na birou. Treba to uvezati. Kupio si auto, od čega? Kupio si stan, od čega?
Zar mi imamo policijske agencije? Ja sve kont'o imamo jedino Nefićevu njušku.
Da im je folowera jos 😀
Demokratija...
Vratiti "POZORNIKE" na ulice i dati im reone bez automobila u kojim se vozikaju sa upaljenim rotacionim svjetlima kada hoće upozorit lopove. Tek tada imaćemo Policajca koji će znati sva dešavanja,sve lopove, budale kurve,narkomane a ne samo pisati kazne za nepropisno parkiranje.
Ma slabo i novinari prate. Izetbegović upravo izjavio da će se u razgovore sa Čovićem uključiti i Radončić !!! Podržavam Bakira Burekovića ali za razliku od njega nismo sigurni koga će Radončić tom prilikom podržavat !! :))) A kako je RAdončić stalno praćen onda ne mogu više ti razgovori biti nasamo ni teroretski.
Sakib policajac jos misli da se teroristi prepadaju samarima i boje pendreka a Titovu sliku jos drzi u ormaru
Irfana Nefica zaposliti da azurira FB Stranicu MUP KS
MuP ZDK Twitter profil prilicno azuran? Prati ih 6 osoba, imaju u prosjeku 2 objave mjesecno. Mnogo azurno.
Manite se više ćorava posla, KO JE JAMIO JAMIO. Premijer Konaković TRogatica sada intenzivno radi na povećanju NATALITETA jer drastično opada, a kriminalitet raste sam od sebe pa ga ne treba nešto posebno poticati !
http://www.avaz.ba/clanak/248893/konakovic-borit-cemo-se-za-povecanje-nataliteta
Ne prate oni nista, evo npr sam im mogu j mamicu a oni to ne prate jer ih ne zanima, isto kao sto in ne zanima ni jedan drugi obicni smrtnik pri zaposljavanju na konkursima, osim familije. U potpisu propali dipl. Krim
Vidiš li ti koliko je samo kriminala u BiH, a nijedan od komentatora u Klixu NIJE UHAPŠEN !