Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazete da sankcionisete policajce koji prekoracuju ovlast i da su gradjani svetinja! E sad odgovorite, jesu li sankcionisani oni koji su skinuli golog Aldina Camu, pretukli ga i prijetili mu da ce ga pregaziti vozilom??? Imamo dokaze svi smo gledali video klip!
šta vrijedi, opet luđaka puste na testu, normalnim kažu da nisu za tog posla ,bio vidio
a tek kad bi im udarili test za osnovce ili ne do bog kao prijemni za srednju......tek bi vidio belaja :D:D
"Dubljom analizom ustanovili smo da su posljednji ljekarski pregledi i psihotestovi policijskih službenika posljednji put rađeni u 2006. godini", kazao je Vuković." Džaba vam DUBOKE analize kada vam je pamet PLITKA.
GDJE PRESTAJE RAZUM POCINJE BAKIROVIH 23 % ...NJEMU JE SVE BAJNO I LIJEPO JER JE POVLASTEN I NEMA DODIRA SA REALNIM PROBLEMIMA...A OVCE SUTE I DALJE I FINO IM...SAMO HLJEBA I IGARA...I NEK SE NE PUCA,JER NASI SELJACI DRUGACIJE NISU NAUCILI...TAKVIM RAZMISLJANJEM NECE NAM NIKAD BITI BOLJE...A NI NE ZASLUZUJEMO
Poserem ti policajca koji dođe na intervenciju pa na vratima osobi koja je u zatvoru provela više od pola života srdačno pruži ruku, potapšau se po razmen (samo što se ne izljube kao rođena brača) ispitasu se za dravlje i policajac mu nešto tiho i skrušeno saopštava a ,,mangalija,, raskoračenih nogu iznad njega ,,u redu je brale, ma ja ma ja haj' u zdravlje vidimo se. I TO JE INTERVENCIJA KOJU JE POŠTENI GRAĐANIN ZATRAŽIO OD POLICIJE! SRANJE.
sve zlo se dešava na 23% islamske bosne.
BIH nema ni policiju ni normalne agencije ni sudstvo. Pravosuđe u BIH ne postoji.
Svi ste vi korumpirani i ne vjerujem vam !