Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko im yebbe mater, glasali su za to.
I jos dok ta "Causeskuova Securitatea" obuce uniforme pa podje zaustavljati, maltretirati i hapsiti sve sto im je sumnjivo tek ce onda normalni ljudi u RS-u pozeljeti gradjansku drzavu BiH, jer Dodik gradi diktaturu i ne misli dugorocno sici sa trona ni pod koju cijenu.
Još malo pa če te i za pišanje tražiti dozvolu.
Za ovo njima treba rezervni sastav policije, da mogu svoj narod tuci jer se boje protesta.
Sami ste birali GLAVNOG BAJU,..i sta sad,..igrajte kako BAJA kaze,...
Ako ste gledali film Selma, to se upravo dogadja u RS-u.
Gestapo je nemilosrdan i prema svom narodu ... jer vodja može biti samo jedan ... i nema potrebe da mislite svojom glavom ... mrak je vaša sudbina ...
Dragan Dabić = Radovan Karadzic? :D
Neka su brate zabranili, godinu dana palamude nista nisu napravili, dosadili i bogu i narodu
Gradzani nemaju nikakva prava i sto koda se okupljaju muslimani eto vam vase policije i govana fukare jedne
Ovo sve ubice koi nedaju mirni protest
Neka, mamlazi jedni hocete da budete protiv svoje drzave pa eto vam taj entitet za koji ste se borili.
DNO SVAKOG DNA DIKTATURE JEDNOUMLJA.STO BI TEK BILI U STANJU URADITI DRUGIM I DRUGACIJIM KAD OVAKO NASRCU I BIJU SVOJE.TUGA I JAD !!!???
incko da bogda se nikad ne probudio 5 miliona si plata uzeo a nedas pravdu za mrtvo dijete
Protiv ovakvih imaju izbori i mjenjaš ih isto kao što smo mi zamjenili SDA.Niste vezani pupčanom vrpcom da da morate za njih glasati.