Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako sudstvo radi munjevitom brzinom kad je u pitanju pojedinac kog naravno ne stiti SDA
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Prosvjedi bili u subotu kazne došle u utorak... Ko kaže da država nije efikasna. Još da tako efikasno rješavaju probleme u Bihaću bilo bi super. Dakle, sad nam je čekati da neko od ovih hajvana među migrantima napravi kakvo veće sranje i šta onda? Neće niko ništa napraviti da se ovo riješi kakav crni smještaj u kasarnoj, kakvo sprječavanje priliva novih migranata... Bihać, cijeli kanton je najebao. Živi bili pa vidjeli... A tad će biti kasno...
Kad treba uzeti pare, brži su od munje.
Fino sjedis u fotelju. imas komp.udzes na klix. vidis clanak o izbjeglicama. onda Fino otkucas komentar protiv imgranata ili protiv balija. istreses se sav. onda se Fino osjecas kako si ti nesto reko. zadovoljis svoj zadojeni nacijonalisticki duh. a neznas da si bolestan a vrlo dobro znas da u privatnom zivotu nesmijes nikome srati jer bi dobio po usima.
Krajisnici, odcjepite se od ove vukojebine zvana Bosna. Sami sebi donosite odluke. Vucic ih salje za Sarajevo a vama i sarajevo onda salje ne pitate se nista. Bagra, stoka, bakire najmilije ti...
pleme.ti otcjepim stoko
Sergija za Adnana i Seju i skupit im da plate kaznu
Dragi klingonci,romulanci,borg,kardasijanci,srbi,muslimani,bosnjaci,hrvati,krizari,romi,jevreji,kinezi,talibani,fekalistanci,uje,cetnici,skutori,balije,turci,vlasi,bosanci,hercegovci...nek se ne naljute cuke i mace sto ih nisam pozvao,ucite njemacki trebat ce vam.
JUGOBALIJE GLASAJTE OPET ZA UDBASE SDP - A SDA IMA DA VAM ZABRANE DA DISETE BOLESNE KOMUNJARE
Samo karaj ovce braleeeee ale ale,karaj braleeeee aleeeee.
GLASALI STE ZA SDP I A-SDA NEMA NI PROTESTOVATI VISE A ZNALI STE DOK JE SDA SVE PLJUVATI KOMUNJARE
@GAU8 POSTOJE VIDIS STA RADE TO SVE SU RADILE KOMUNJARE PRIJE 30-40 GODINA
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Alo, KO JE ODGOVARAN za ilegalne imigracije odnosno njihove ne sprecavanje da mu urucite kaznu???????!!!!!!!! Kako ih nije sramota, jesu li migranti najavili skupove na granicama? I kome su pisali prijave za taj prekrsaj?
Katastrofa. Ima li kazni za ove što hodaju s lažnim dokumentima okolo? Mnogi nemaju nikakve! Ima li kazni za ove što su ilegalno ušli u BiH?!?!?!? DOLE S TAKVOM VLASTI!
Patuljasti predstavnik zabrinut!
A ovi azijati sto hodaju okolo bez dokumenata, nista. Za njih ne postoji kazna? Hajmo svi cijepat dokumente i radit sta hocemo.